PNL recunoaste ca a gresit sa nu il aleaga pe Mihail Neamtu candidat unic la Sectorul 3

15

In miezul campaniei electorale, penelistii isi dau seama ce gafa politica au facut, lasându-l pe ex-primarul Negoita sa marsaluiasca spre un nou mandat. Prin vocea prim-vicepresedintelui partidului, Rares Bogdan, ei admit ca Mihail Neamtu era alegerea corecta.

„La Sectorul 3 a fost una dintre marile pacaleli si imi pare rau ca nu ne-am concentrat cu un candidat unic, fara Mihail Neamtu si cu Adrian sau doar cu Mihail Neamtu fara Adrian, pentru ca a fost una dintre marile pacaleli ca Negoita nu poate fi batut. Negoita, in toate sondajele noastre, are intre 34% si 38%, era de batut. Daca aveam un unic candidat, Dreapta, il pulverizam, n-avea nicio sansa Negoita”, a spus liderul PNL, intr-o interventie la TV.

Loading...

Negoita poate fi batut, sondajele sunt corecte. Iar acele sondaje mai arata foarte clar inca o realitate – cine este singurul care il putea invinge: Mihai Neamtu! Candidatul Partidului Miscarea Populara este cotat cu sansa a doua, cu 15,2% din voturi, in timp ce candidatul liberal, Adrian Moraru e mult in spate, cu doar 9,7% intentie de vot.

PMP Sector 3 a atentionat ca faceti o mare greseala, pe care o recunoasteti abia acum, inca puteti indrepta situatia!

Altfel, cetatenii Sectorului 3 va pot suspecta de rea intentie. Pentru ca, in ciuda evidentei din sondajele de opiniei, continuati sa pariati pe un cal mort, in avantajul lui Robert Negoita. Ce interese ati avea ca el sa ramâna primar inca un mandat?

Domnule Ludovic Orban, domnule Rares Bogdan, domnule Antonel Tanase, va lansam public provocarea de a decide, macar in al 12-lea ceas, sa il sustineti pe Mihail Neamtu ca unic candidat al dreptei unite. Faceti aceasta alegere fireasca, si veti vedea ca Negoita va fi invins!