PNL Caras Severin il sustine, fara rezerve, pe Ludovic Orban la sefia PNL

16

Intrunit in sedinta ordinara, Biroul Politic Judetean al filialei Partidului National Liberal Caras-Severin a adoptat astazi decizia de sustinere la urmatorul Congres a candidaturii presedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat in aceasta functie.

Rezultatele foarte bune insumate la toate rundele de alegeri din 2019 si 2020, performanta la guvernare in functia de prim-ministru, precum si modalitatea in care a condus PNL, apreciata de marea majoritate a reprezentantilor din administratia locala, constituie argumentele pentru care Biroul Permanent Judetean al filialei PNL Caras-Severin a luat decizia cu unanimitate de voturi.

Loading...

“Il cunosc pe Ludovic Orban de 30 de ani si am lucrat impreuna multa vreme, inclusiv in Guvernul precedent. A reusit sa uneasca partidul, sa câstige alegeri, sa-l aduca la guvernare, dar mai ales sa fie un premier performant, in cea mai grea perioada prin care a trecut România. In plus, aprecierea de care se bucura in rândul membrilor PNL, precum si deschiderea si disponibilitatea fata de acestia intaresc decizia mea personala cât si a filialei de sustinere pentru Ludovic Orban”, a declarat presedintele PNL Caras-Severin, senatorul Marcel Vela.