Piata Obor vine la tine in cartier! Dan Cristian Popescu: Deschidem mai multe piete volante in sectorul 2

27

Locuitorii sectorului 2 au un nou motiv de bucurie. In Saptamana Mare, viceprimarul Dan Cristian Popescu a decis sa vina in ajutorul tuturor celor ce doresc sa isi faca aprovizionarea de Paste in Piata Obor, aducand Piata Obor la ei in cartier. Mai precis, edilul a dispus ca administratorii Pietei Obor sa deschida mai multe piete volante, in cartierele principale ale sectorului 2, astfel ca toti locuitorii sa aiba legume si fructe proaspete, de la producatori locali, la cativa pasi de ei.

„Sectorul 2 are cea mai mare piata agro-alimentara din tara si aglomeratie pe masura. De cand a fost declarata starea de urgenta in Romania, am luat o serie de masuri de protectie si de limitare a circulatiei persoanelor, dar cu cat de apropiem de sarbatorile pascale, numarul clientilor creste zilnic(…) Pentru a veni in intampinarea cererii crescute si pentru a preveni aglomeratia, am hotarat sa deschid mai multe piete volante in zonele aglomerate, pentru a ajuta locuitorii sectorului 2 sa se aprovizioneze mai usor. Aceste piete vor functiona in Saptamana Mare, incepand de marti, pana sambata, cu un program prestabilit, intre 09.00 si 13.00 si sunt in zona Andronache- Biserica din strada Peris, intersectia Vatra Luminoasa cu Maior Coravu, Bulevardul Basarabia-intrarea in Parcul National si intrarea din zona restaurantului Arena, sos. Colentina-McDonald’s, Piata Cernauti, intersectia sos. Mosilor cu str. Mihai Eminescu, Piata Cremenita, intersectia sos. Iancului cu sos. Mihai Bravu, sos. Pantelimon- vizavi de liceul Lucian Blaga, sos. Iancului nr.9, sos. stefan cel Mare-Club Sportiv Dinamo, str. Maior Coravu-intrare Stadion National, fosta Piata Morarilor, Bld. Lacul Tei nr.2, Parcul Florilor-trotuar, intrare Parc Floreasca din str. Glinka. incurajez toti cetatenii sa trimita cereri daca vor ca aceste puncte sa apara si in cartierele lor” ne-a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Loading...

Piata Obor a fost in ultimele saptamani in centrul atentiei din cauza numarului mare de clienti ce vin zilnic, fapt ce face ca respectarea distantei sociale sigure sa fie aproape imposibil. Initiativa de a crea acestea piete volante vine ca o incercare de rezolvarea a acestei probleme si, spera viceprimarul Dan Cristian Popescu, va micsora fluxul de oameni, crescand astfel gradul de siguranta al cetatenilor.