Penibil. Tariceanu vrea sa faca transportul gratuit, dar nu stie cat costa un bilet. „Sigur ca stiu cat costa un bilet de autobuz: 3 lei”. Biletul costa 1,3 lei

Candidatul ALDE la Primaria Capitalei, Calin Popescu Tariceanu, nu a stiut sa spuna cat costa un bilet de autobuz. El a fost intrebat la Digi24 care este costul unei calatorii, in contextul in care anunta ca unul dintre proiectele sale de candidat prevede gratuitatea transportului in comun, pentru descongestionarea traficului din Bucuresti.

„Daca vrem sa descongestionam Bucurestiul, una din ideile mele, care poata sa para populistala prima vedere, este sa mergem spre transportul public gratuit, pentru ca vom stimula oamenii sa lase masinile in parcare”, a spus Calin Popescu Tariceanu marti seara la Digi24.

Loading...

Apoi, moderatoarea emisiunii l-a intrebat daca stie cat costa un bilet de autobuz.

”Da, sigur ca stiu”, a replicat candidatul ALDE. La insistentele moderatoarei de a spune pretul unui bilet, aspirantul la Primaria Capitalei a adaugat: ”Depinde de distanta pe care mergi”.

Intr-un final, a afirmat ca o calatorie costa 3 lei, fiind corectat de moderatoare, care l-a anuntat ca pretul este de 1,3 lei.

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu si-a depus marti candidatura pentru Primaria Capitalei, declarand ca este nevoie de un proiect de amploare, de un proiect care sa aiba viziunea necesara pentru dezvoltarea Bucurestiului in urmatorii 25-30 de ani. In opinia sa, Bucurestiul trebuie sa devina marele Bucuresti si nu micul Paris.

Transparenta face diferenta