Pavelescu, atac dur la adresa actorilor care au iesit in strada: „Actorii sa mearga la munca pe santier! Bufoni care fura de la cei care aduc plus-valoare”

16

Seful partidului PNTCD, Pavelescu, a avut o iesire dura la adresa actorilor pe care i-a trimis sa mearga „la munca pe santier”. A spus despre Ion Caramitru ca ar trebui sa-si puna singur catuse si sa mearga la DNA.

Loading...

Luni, seful PNtCD a spus despreactori ca ar trebui sa mearga „pe santier” si i-a criticat pentru faptul ca au iesit sa protesteze. „ACTORII sI PROTESTELE – Sa FIE PLaTItI CA iN COMUNISM, DAR Sa TRaIASCa iN CAPITALISM! SE POATE AsA CEVA? EU CRED Ca NU! E NEVOIE PE sANTIERE! CE ZICEtI D-LE CARAMITRU? De cativa ani, un grup de actori – unii cu faima – s-a gasit in fruntea protestelor impotriva „ciumei rosii”, ridicand in slavi linia corporatisto-neomarxisto-globalizanta.

Linia care spune ca statul nu trebuie sa-i protejeze pe saraci prea mult, niste lenesi ramasi din comunism; ca pensionarilor sa nu li se mareasca pensiile fiind retrograzi, cu mentalitate comunista, care daca iau bani mai multi ii indatoreaza pe nepoti; iar asistatii social… „LA MUNCa!” Dar, mai ales, ca aparatul de stat este supradimensionat, o dovada a coruptiei generalizate”, a afirmat Aurelian Pavelescu pe Facebook.

Acesta a mai afirmat ca actorii sunt „categoria cea mai mult subventionata” de stat si ca „fura” de la oamenii care aduc plus-valoare. De asemenea, Pavelescu acuza ca actorii „s-au transformat intr-un fel de bufoni” si ca au ales sa protesteze pentru a-si „acoperi nulitatea”. Ce vedem noi acum? Ca actorii sunt, de fapt, categoria cea mai mult subventionata de acest stat „corupt” si care fura de la oamenii care aduc realmente plus-valoare (corporatistii), pentru a da la „privilegiatii asistati social”, adica si la actori. Pai, cum, voi, actorii, nu traiti din ce produceti? Ca asa e cu corporatistii. Cum, luati de la copiii abandonati, din banii de la sanatate si de la cei care nu au medicamente pentru cancer, de pilda? Cum, sunteti cersetori la bugetul de stat? Nu e bine deloc! Bine, bine, sa zicem ca mai peste tot statul sprijina cultura. Dar unde sunt adevaratii artisti, actori, piese de teatru si filme valoroase? Teatrul si filmul au fost de-a dreptul manelizate, iar actorasii s-au transformat intr-un fel de bufoni ai zilei (nu ai regelui, se-ntelege), fara valoare. Cu doua trei exceptii, alte sute nu sunt demni de aceasta profesie, un fel de salahori la o industrie a distractiei de cel mai jos nivel intelectual, pana la vulgaritate”, a mai declarat liderul PNtCD.

Pavelescu si-a continuat atacul o zi mai tarziu, de data asta indreptata catre Ion Caramitru. „Pai, nu era Caramitru cu lupta impotriva coruptiei si cu # rezist? Onest ar fi din partea lui sa-si puna singur niste catuse si sa mearga la DNA voluntar, intocmai acelor bolsevici care, inainte de a fi executati de Stalin, chiar nevinovati fiind, isi recunosteau crimele si-si cereau iertare poporului. si erau impuscati cu constiinta curata”, a semnat politicianul, care s-a referit la Corpul de control trimis la Teatrul National de catre ministrul Culturii Daniel Breaz, pentru a verifica cum s-au cheltuit banii publici.