Pasajul Doamna Ghica: Omerta in dezbateri publice, tiruri incendiare pe Facebook!

9

Primaria Capitalei demonstreaza inca o data ca pentru doamna primar Gabriela Firea campania electorala a inceput deja. Alaturi de spoturile ce au impanzit televiziunile, un banner de mari dimensiuni a aparut in zona Doamna Ghica, promitandu-le oamenilor ca, in curand, aici va rasari un pasaj.

Loading...

Desi probabil bucurestenii banuiesc ca vor ramane doar cu bannerul, cetatenii din zona au vrut totusi sa afle mai multe detalii despre proiect si, dupa nenumarate intrebari adresate PMB si ramase fara raspuns, au cerut detalii viceprimarului liberal, Dan Cristian Popescu.

In acest scop, in cadrul Primariei sectorului 2 a fost organizata o dezbatere publica pe acest subiect. Surpriza, reprezentantii PMB nu s-au aratat dispusi sa dea ochii cu cetatenii. De asemenea, nici primarul PSD, Toader Mugur Mihai nu a participat la intalnirea cu locuitorii sectorului pe care il conduce.

Reactia PMB a venit repede, a doua zi, in mediul online, unde primarul general Gabriela Firea a confirmat practic ca pentru ea a inceput campania si, in loc de raspunsurile cerute de cetateni si autoritati, s-a limitat sa il certe pe viceprimarul Dan Cristian Popescu pentru ca a stat de vorba cu cetatenii. Obiectivul pasaj Doamna Ghica va genera dezbateri aprinse. Deja in zona au inceput sa fie taiati zeci de arbori, spatiul verde este distrus, iar locuitorilor li s-a cerut sa elibereze locurile de parcare.