Oreste Teodorescu: Votul de ieri a desenat traseul politic pentru alegerile generale din Decembrie!

66

Prima concluzie importanta dupa rezultatul la locale este ca intre PSD si o mare parte din electorat s-a oficializat o despartire epica, spune jurnalistul Oreste Teodorescu, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere.

„Votul de ieri a desenat traseul politic pentru alegerile generale din Decembrie! Usr Plus si Pnl preiau majoritatea intentiilor de vot, iar PSD, daca mai are o umbra de inteligenta sociala, ar trebui sa se pregateasca pentru o opozitie lunga.

Loading...

Primii ajunsi la linia de start pentru urmatoarele alegeri sunt cei de la Usr Plus care au cucerit cateva orase mari, au obtinut majoritati in consilii generale si locale si au demonstrat ca pot obtine voturi si din intern, fara diaspora sau studentii cu vize de flotant.

PNL a castigat multe Consilii Judetene, dar in municipii precum Bucuresti si Timisoara au obtinut un scor politic mediocru! Conducerea liberalilor are in fata o misiune grea si anume intocmirea listelor pentru parlamentare, cu profesionisti, oameni asupra carora sa nu planeze suspiciuni si capabili sa se ridice la inaltimea unei istorii complicate in care traim!

Un alt perdant este Traian Basescu, care visa sa obtina douazeci de procente in Bucuresti. Obosit, fara sclipire, abia daca a obtinut 8 procente, tragand in jos trei candidati care, neimpovarati de umbra lui, ar fi obtinut mult mai multe voturi! Vom face analiza bisturiu a rezultatelor la locale impreuna cu Oana Stanciulescu, Ion M Ionita si Sorin Manea”, scrie Oreste pe Facebook.