Oreste Teodorescu pune punctul pe I si lanseaza intrebarile fundamentale ale momentului: „Se poate reforma rapid, la Putere, PNL-ul? Exista cumva pericolul transformarii Ciumei Rosii in Ciuma Galbena?”

18

Jurnalistul Oreste Teodorescu pune punctul pe i si lanseaza intrebarile esentiale pentru viitorul Romaniei, legate de PNL, PSD si presedintele Klaus Iohannis.

Loading...

Intrebarile fundamentale ale momentului:

  1. Se poate reforma rapid, la Putere, PNL-ul? Exista cumva pericolul transformarii Ciumei Rosii in Ciuma Galbena? Are cabinetul Orban taria de a nu inlocui dictatura baronilor pesedisti cu cei liberali? Se vor deschide listele electorale locale si generale pentru oameni valorosi din afara politicii, din tara si mai ales diaspora?
  2. Are vreo sansa PSD-ul sa redevina un partid de stanga frecventabil in Europa? Au inteles liderii socialisti cat de toxica a fost retorica peremista, rusofila si antioccidentala promovata de procentofagii si sclavii lor mediatici?
  3. Va avea presedintele Klaus Iohannis cu cine sa puna in aplicare proiectul sau de tara? Va gasi in toate partidele politice parlamentare suficienti oameni care sa puna interesul national mai presus de cel marunt? Va avea un mandat cu suficienta putere sa concretizeze drumul Romaniei normale, sau se va trezi, iar singur si izolat la Palatul Cotroceni ca in primul mandat?