Oreste Teodorescu, mesaj pentru Guvernul Orban: „Felicitari dar daca nu performati va fi vai si amar! Din acest moment voi sta cu lupa pe noul cabinet”

13

Jurnalistul Oreste Teodorescu a transmis un mesaj pentru noul Guvern investit. Oreste a salutat votul de din Parlament, dar a avertizat că ”va fi vai si amar” dacă noul Executiv nu va performa.

Loading...

„De acum inainte, ochii pe buna guvernare! Felicitari dar daca nu performati va fi vai si amar!

Guvernul Orban a intrunit 240 de voturi fiind asadar investit! Am sprijinit cat am putut eliminarea grupului de prostie organizata crosetat in jurul tovarasei Dancila! Dar, va anunt, ca din acest moment voi sta cu lupa pe noul cabinet, si sa-i fereasca Dumnezeu pe noii ministrii sa dezamageasca sau sa comita greseli majore, la granita cu ticalosia! Nu voi avea nici o indulgenta! Romania are nevoie ca de aer de buna credinta si competenta! E momentul sa risipim blestemul: “pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii”. Poporul roman s-a desteptat! Felicitari Ludovic Orban si cabinetului sau! il astept pe Ion Stefan de la Dezvoltare sa isi lamureasca urgent semnele de intrebare si de ingrijorare care au planat in jurul sau!”, a scris Oreste pe Facebook.