Oreste Teodorescu, la Jocuri de putere: „Saracia salveaza Romania! Ce ne va salva, pana la urma? Pai exact inapoierea noastra atat de mult hulita!”

9

Jurnalistul Oreste Teodorescu anunta ca marele avantaj pe care il are tara noastra in revenirea de dupa criza coronavirusului este tocmai saracia.

„Saracia salveaza Romania!

Loading...

Pentru toti cei care, dinte-un imbold nefericit, incep sa ne cante prohodul, ca am pierdut lupta cu pandemia, ca suntem abandonati si care se intreaba ce sanse are o tara saraca dintr-un stat corupt si ineficient sa iasa cu fruntea sus din criza, vreau sa le povestesc o intamplare petrecuta acum cateva zile undeva in Moldova profunda… un amic, echipat corespunzator cu masca de protectie, manusi si plin de anxietate conducea concentrat masina cand a vazut pe marginea drumului doi barbosi tinand o pancarta pe care scria: Sfarsitul e aproape! S-a enervat, a scos capul pe geam si le-a administrat cateva injuraturi din care pot sa citez doar ceva legat de fundamentalismul religios… Dupa cateva sute de metri a cazut cu masina intr-o groapa! Realizand ca a ramas pieton, M-a sunat sa-mi spuna patania, iar concluzia lui mi-a dat ideea acestei introduceri: “barbosii aia, in loc sa ma avertizeze ca sfarsitul aproape, mai bine scriau ca e podul impracticabil! Atunci am inteles de ce noi romanii, chiar avem o sansa sa iesim din Coronavirus! Ce ne va salva, pana la urma? Pai exact inapoierea noastra atat de mult hulita!

Va voi explica paradoxalul avantaj, diseara de orele 23.00, alaturi de Grigore Cartianu, Stelian Negrea, Anatol Basarab, Gelu Duminica”.