Oreste Teodorescu dezvaluie cine se ascunde in spatele conflictului etnic de pe Valea Uzului: „Romania este tinta speciala a serviciilor rusesti”

10

Jurnalistul Oreste Teodorescu explica pe pagina personala de facebook dedesubturile conflictului etnic de pe Valea Uzului si cum se intinde bratul lung al rusilor in acest scandal.

Loading...

„Deductii simple:

  1. Victor Orbán e omul lui Putin, un cal troian cu misiune precisa de a destabiliza UE

2.Kelemen Hunor este marioneta Fidesz, locotenentul lui Victor Orbán.

  1. Rusii finanteaza toate Miscarile nationaliste, extremiste, euro-sceptice, populiste prin care genereaza haos inamicului geostrategic si economic.
  2. Romania a fost chiar si in ciuda lui Dragnea, pionul lui Victor Orban, sau nebunul lui Putin, sa ramana una dintre cele mai fidele si entuziaste tari atat pentru apartenenta la UE cat si la NATO.
  3. La toate scenariile provocate de axa Moscova-Budapesta, institutiile statului, dar mai ales cetatenii au gasit rezolvari intelepte.
  4. Ce au incercat agentii de influenta, prin tovarasii de drum si idiotii utili, provocand deloc subtil, de ziua inaltarii si a Cinstirii Eroilor, atat comunitatea maghiara cat si pe romani.
  5. La cimitirul eroilor din Valea Izului, niste extremisti maghiari au blocat intrarea romanilor care venisera sa-si cinsteasca eroii! Alti extremisti, romani de data aceasta au actionat violent…si uite cum apar premisele unui conflict inter-etnic, alimentat emotional tocmai bun sa tulbure Asezarea familiilor politice in Parlamentul European, atat Romania cat si Ungaria sunt membre NATO si va dati seama cat de usor se poate starni un incendiu.
  6. In plan politic, strategii rusi, prin oficinele de propaganda si mai ales fake news continua diseminarea scandalului politic, haos economic si coruptie generalizata.
  7. Populatia activa a Romaniei este pro occidentala si reactioneaza prompt la drapajele unora de la Statul de Drept si democratie…
  8. Romania este tinta speciala a serviciilor rusesti din cauza Scutului de la Deveselu si mai ales a zacamintelor de petrol si gaze, care exploatate eficient pot deveni energie alternativa la resursele Federatiei”, scrie Oreste Teodorescu.