Oreste Teodorescu dezvaluie cele patru specii de securisti de rit vechi, foarte rezistenti la valorile UE si NATO: „Toti isi au cuiburile in PSD, ALDE si Pro Romania”

Saga dezvaluirilor procurorului Negulescu ne prezinta viesparul infractional cu adanci conexiuni politice si penetrari ale serviciilor secrete. Si pentru ca tema imixtiunii securistilor de rit vechi in afacerile statului roman este repusa pe tapet, am scris un mic eseu despre cele patru specii de securisti foarte rezistente la valorile NATO si ale Uniunii Europen.

I. Securistus communis:

Loading...

Este tipologia securistului indoctrinat de nationalismul de tip ceausist. Are la indemana cel mai eficient alibi care sa-i acopere orice gand monstros sau actiune bestiala: patriotismul si obedienta fata de stapan. Ceva mai sofisticat decat un militian din Plopeni sau Vascauti, securistul patriot este convins ca toata lumea din afara granitelor este membra a ocultei evreiesti, finantate din SUA, prin ong-urile unor iudeo-cia-isti, precum Soros. Asculta muzica populara, este convins ca e mai bine sa fure romanii decat strainii si nu poate concepe ca civilii pot fi chiar mai patrioti decat militarii. Crede pana in maduva oaselor ca „Ordinul se executa si nu se discuta”! Uraste intelectualii, dezbaterile publice si mai ales manifestatiile de protest, in care nu sunt implicati minieri sau pensionari furibunzi cu protezele instabile. Reprezentanti tipici: Liviu Dragnea, Sebastian Ghita, Codrin Stefanescu.

II. Securistus universalis:

Reprezentat de securistul cosmopolit, initiat in francmasonerie, vorbitor macar de o engleza aproximativa si crescut in pepinierele fostei Directii de Informatii Externe. E flexibil si histrion, poate sustine orice ideologie, se comporta pragmatic si are un aer bonom. La Bruxelles se simte ca acasa, iar cand viziteaza SUA, primul lucru este sa bata la usa Templului lui Solomon. Il dispretuieste pe Ceausescu, dar pretinde ca Gorbaciov a fost Mesia Estului. Il admira pe Ion Iliescu, dar mai ales pe Petre Roman si are foarte multe conexiuni in mediile bancare, de afaceri si in media. Figuri emblematice: Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Ce observam noi apropos de acest tip de gandaci politici care au invadat sistemul si opinia publica din Romania? Pai in primul rand ca absolut toti isi au cuiburile in PSD, Alde si Pro Romania… acum, relaxati si zambitori, vor sa ne ceara din nou votul care sa-i plaseze la robinetul cu bani publici…

Citeste mai mult pe realitateadinpnl.net

Transparenta face diferenta