Oreste Teodorescu: „Cum de suntem atat de saraci intr-o tara atat de bogata? Eu sunt convins ca totul pleaca dintr-un sperjur!”

28

Macar in proximitatea alegerilor electorale sa ne dezmeticim putin, incercand sa raspundem la o intrebare dureroasa: cum de suntem atat de saraci intr-o tara atat de bogata? Eu sunt convins ca totul pleaca dintr-un sperjur!, spune jurnalistul Oreste Teodorescu.

„Desi toti politicienii chemati de soarta sa „pastoreasca” poporul jura pe Biblie sa contribuie decisiv la „propasirea spirituala si materiala” a neamului, astazi aproape nici unul nu are nici cea mai vaga idee despre ce inseamna asta.

Loading...

Daca vrem sa schimbam ceva incepand cu localele de la sfarsitul acestei luni, continuand cu generalele de la sfarsitul anului , trebuie sa ne trezim din orbecaiala si sa intelegem ca nimeni nu poate construi o bogatie durabila, atat sprituala cat si materiala, pe nenorocirea, saracirea si mizeria produsa semenilor.

Poate romanii, obositi si plictisiti de pesedisti, vor alege un rau mai mic, dar oare nu a venit vremea, dupa trei decenii de inselaciune politica, blaturi si transferuri imorale sa fim si noi chemati sa votam un bine?

Cautam raspunsul alaturi de Mario de Mezzo, Laurentiu Ciocazanu si Sorin Manea”, anunta Oreste Teodorescu.