Oreste il desfiinteaza pe Fifor, dupa atacul la Iohannis: „Caratorul de poseta a tovarasii Dancila, vrea cu obstinatie sa fie dobitoc!”

29

Jurnalistul Oreste Teodorescu a rabufnit dupa ce fostul ministru interimar al Internelor, Mihai Fifor, l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca a blocat activitatea Executivului, iar sistemul nu poate fi reformat pentru ca nu se afla in functie un ministru al Internelor in contextul crimei din Gura sutii, judetul Dambovita. Oreste il desfiinteaza pe Fifor: „eu auzisem ca masoneria promoveaza elite, oameni liberi si de bune moravuri, nu cocote masculine”.

Loading...

„Masonul Lojii Basarab, atat de mandru de apartenenta, incat a incalcat legea nespecificand in declaratia de interese ca a fost initiat, cel care a acordat pe bani publici masina, sofer si jandarm bodyguard pentru extrem de cinicul candidat Cumpanasu zis si “Doi s-un sfert”, caratorul de poseta a tovarasii Dancila, vrea cu obstinatie sa fie dobitoc!”, scrie Oreste.

„Iata ce mizerie posteaza:

„Domnule presedinte Iohannis, v-am intrebat, cu ceva timp in urma, daca mai este nevoie sa moara oameni ca sa deblocati activitatea Guvernului.

La sfarsitul saptamanii trecute s-a produs o noua tragedie – o alta fetita, de aceasta data din Dambovita, a fost victima unei crime oribile. Iar asta in timp ce Ministerul Afacerilor Interne ramane blocat la varf, neexistand nici macar un ministru interimar care sa conduca sistemul si sa coordoneze lupta zilnica a politistilor cu criminalii si infractorii.

Acum cand, din nefericire, inca o tragedie s-a produs, va puneti in mod las un parlamentar cel putin exotic de la PNL sa atace premierul si Guvernul pentru ca nu ar lua masuri in domeniul ordinii si sigurantei publice.

in mod cinic, si parlamentarul si dumneavoastra stiti foarte bine ca nu se pot lua aceste masuri pentru ca ati blocat Executivul.

Da, din cauza dumneavoastra, prin blocarea interimatelor, in dispretul Constitutiei, nu se pot reforma sisteme vechi si cu probleme de zeci de ani. in acest timp mor oameni, iar PNL la comanda dumneavoastra politizeaza astfel de situatii pentru ca asa v-ati obisuit sa faceti audienta – pe suferinta oamenilor.

stiti bine ca in urma tragediei de la Caracal s-au luat masuri concrete la nivelul Guvernului – din punct de vedere legislativ si institutional – pentru a se imbunatati reactiile statului in situatii de urgenta si pentru a fi alocate resurse suplimentare in asemenea situatii.

Dupa care ne-ati blocat si mai tare. Domnule candidat Iohannis si domnilor de la PNL, in loc sa discutam despre cum blocati institutii si nu le lasati sa se modernizeze, poate ar trebui sa discutam cu responsabilitate si lipsa de orgolii cum putem sprijini toti institutiile sa se reformeze si sa nu mai permita greseli cauzatoare de moarte.

Poate ar trebuie sa vedem cum putem apara Romania de acesti monstri care iata, unii traiesc la noi in tara, dar altii vin chiar din afara, din tari cu pretentii fata de securitatea cetatenilor in spatiul european.

Cer inca o data tuturor politicenilor sa nu mai faca rating pe astfel de subiecte si sa se aplece serios asupra masurilor care pot schimba cu adevarat ordinea si siguranta.

Condoleante familiei indurerate! Sunt cu sufletul alaturi de durerea acestora si sper din toata inima ca vinovatul isi va gasi pedeapsa pe care o merita.”

PS: eu auzisem ca masoneria promoveaza elite, oameni liberi si de bune moravuri, nu cocote masculine…””, mai scrie jurnalistul.

Potrivit jurnalistii.ro, fostul ministru interimar de Interne, Mihai Fifor a intrat in masonerie in urma cu 11 ani.