Oreste a simtit pe propria piele cum se deruleaza gestionarea pandemiei: „Traiasca tara care ne-a… durut!”

109

Jurnalistul Oreste Teodorescu arata pe pagina personala de Facebook ce probleme a avut cu functionarii statutului care se ocupa de gestionarea pandemiei.

„România…
O poveste despre cum se derulează gestionarea pandemiei. Trăită de mine:
La mine in familie suntem toți vaccinați cu ambele doze. Pe 4 ian, fiica-mea și ginerele au fost depistați pozitiv. Au intrat in izolare. Soția mea împreuna cu mine am făcut patru teste AG începând cu data de 5 pana pe 8, la care am ieșit negativ. Pe 8, nevasta-mea prezintă vagi simptome, chemam DSP care ii face initial un test AG… negativ, apoi RT-PCR. Am asteptat toată ziua de astăzi, rezultatul .

Loading...

Între timp fiica-mea primește decizia de la DSP ca mâine poate ieși din carantina. Atragem atenția ca nu am primit rezultatele testului PCR… la ora 20.30, primim mail cu rezultatul: pozitiv ( după 60 de ore, in care conf legii putea circula liber) și decizie da carantinare pana pe 17 Ianuarie. Eu, in continuare nu prezint simptome, fac astăzi un nou test AG, tot negativ.

Am decizie de izolare pana pe 8 ian. (Dar am fost înștiințat pe 10) întrucât am avut contact direct…ciudat, însă: atât soția mea cât și ginerele nu sunt găsiți in bazele de date cu vaccinați…așadar, deși locuim toți in același loc, avem decizii de ieșire din carantina la date diferite… încurca-i drace… nu mai înțeleg nimic! Trăiască tara care ne-a… durut!
Testarea in masa in acest context este chiar the bullshit!”, scrie Oreste.