Opozitia s-a reunit in jurul „ciumei rosii”. Scrisoare comuna adresata premierului Orban

Liderii PSD, ALDE, Pro Romania, UDMR si ai minoritatilor au semnat, luni, o scrisoare comuna in care ii cer lui Ludovic Orban sa fie bagati in seama si sa se intalneasca cu ei pentru a stabili impreuna masurile privind criza generata de coronavirus.

„I-am transmis azi o scrisoare Prim-ministrului Ludovic Orban alaturi de presedinte PSD Marcel Ciolacu, presedintele UDMR Hunor Kelemen, presedintele Pro Romania Victor Ponta si liderul grupului minoritatilor nationale Varujan Pambuccian, prin care ii propunem sa accepte cat mai curand organizarea unui cadru de intalniri de lucru periodice ale Guvernului cu partidele parlamentare, consultari dedicate examinarii masurilor pe care Guvernul le are in vedere in aceasta perioada de criza generata de coronavirus, precum si a altora ce se vor mai ivi”, anunta Tariceanu.

Loading...

Cristian Tudor Popescu a comentat ironic solicitarile lui Ciolacu si Tariceanu de a fi bagati in seama.

„Nu sunt la guvermare, ii uita lumea. Din cand in cand mai zic cate ceva. Marota lor este testatrea in masa, dar trebuie si sa poti, sa ai indeajus de multe PCR-uri”, a declarat CTP la Europa FM, conform Aktual24.

Transparenta face diferenta