O noua inregistrare cu primarul Traian Ogagau care si-a umilit fiica: „Dobitoaco, para-ti bine ca nu ti-am dat un picior in cap”

La doar o zi dupa ce Politia Judeteana Bistrita Nasaud s-a autosesizat in cazul primarului din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, care a filmat clipele in care si-a umilit fiica in timp ce era dezbracata, in spatiul public a aparut, joi, o noua inregistrare audio in care edilul injura, ameninta si isi terorizeaza familia, relateaza Adevarul.

Potrivit sursei citate, noua inregistrare incepe cu plansul unui copil, aparent o fetita inspaimantata, in timp ce primarul striga si ameninta. “Gura mica”, spune edilul la un moment dat, spargand si rasturnand diverse obiecte.

Loading...

In materialul audio se mai aude o a treia voce, care pare sa ii apartina tot unui copil, ce incearca sa o calmeze pe fata, spunandu-i soptit: “Linisteste-te, nu mai plange, ca te bate si mai tare. Orice ar fi, nu mai plange, ca eu, orice-ar fi, si daca ma loveste tare, nu plang”.

La un moment dat, fetita intreaba: “Ramane acasa? Ce bine ar face sa plece”.

Cateva momente mai tarziu, printre alte sticle sparte, barbatul se dezlantuie intr-un potop de injuraturi si amenintari greu de redat, se pare la adresa intregii sale familii, inclusiv la adresa mamei copilei, de care a divortat.

“Dobitoaca dracului, retardata! Ordinara si penala ce esti. Para-ti bine ca nu ti-am dat un pumn, un picior in cap”, se aude printre injuraturi in care il invoca pe Dumnezeu, mormantul mamei si mama celei vizate.

Scandalul care il implica pe primarul Ogagau a izbucnit dupa ce, in spatiul public, a aparut o inregistrare video in care acesta este surprins umilindu-si fiica, o copila in jur de 10 ani, punand-o sa stea in genunchi, dezbracata si cu mainile ridicate deasupra capului cerandu-si iertare. Fetita era pusa sa repete ca va fi cuminte, ca va fi ordonata, ca isi va face exercitiile si va invata, si nu isi va mai supara parintii.

Conducerea Politiei Judetene Bistrita Nasaud s-a autosesizat in acest caz si a dispus efectuarea de verificari cu privire la imaginile aparute in spatiul public. Detalii aici.

Totodata, cazul primarului care isi umileste fetita a determinat Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii (ANDPDCA) sa se autosesizeze si sa solicite verificarea situatiei minorei in familie si a nevoilor de sprijin si asistenta. De asemenea, institutia a sesizat organele de cercetare penala in vederea verificarii existentei elementelor constitutive ale unei infractiuni.

PNL se delimiteaza de primarul care s-a filmat umilindu-si fetita dezbracata

Presedintele filialei PNL Bistrita-Nasaud, Ioan Turc, a anuntat, joi, ca PNL se delimiteaza categoric de comportamentul primarului din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, care s-a filmat umilindu-si fetita dezbracata si pusa in genunchi cu fata la perete sa isi ceara iertare. intr-un comunicat publicat joi, pe Facebook, seful PNL Bistrita-Nasaud anunta ca Ogagau nu mai face parte din partid si nu va candida pe listele liberalilor.

„Ca urmare a inregistrarii aparute in spatiul public, cu primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, PNL Bistrita-Nasaud precizeaza ca acesta nu mai este membru PNL si nu candideaza la primarie din partea Partidului National Liberal.

Ne delimitam categoric de acest tip de comportament si condamnam ferm orice act de violenta impotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat si pedepsit.

Partidul National Liberal nu va accepta niciodata sa fie asociat cu violenta de orice tip, cu atat mai putin cu cea indreptata impotriva minorilor, in familie sau in afara ei. Suntem partidul care sustine inasprirea pedepselor impotriva agresorilor si impotriva actelor de violenta verbala si fizica”, a anuntat presedintele filialei PNL.

Transparenta face diferenta