O membra USR a rabufnit si si-a dat demisia: „Am gasit o porcaiala de cea mai joasa speta! M-am saturat”

9

Cami Bacioiu membra a organizatiei USR Sector 1 a rabufnit si si-a anuntat demisia pe Facebook. Ea a precizat ca s-a a gasit o porcaiala de cea mai joasa speta in partid.

Loading...

„Azi (luni – n.r.) mi-am dat demisia din USR. M-am saturat de atatea certuri interne si de atata grobianism si idolatrie dementa de a caror existenta am fost profund socata. USR-ul trebuia sa fie format din oameni educati care sa salveze Romania. Nu sunt toti educati, sau cu bun simt, iar respectul pentru cel de langa tine e doar o gluma buna cateodata. M-am asteptat sa gasesc un mediu profesionist, de oameni care lucreaza impreuna spre un scop mai inalt. Am gasit porcaiala de cea mai joasa speta”, a scris Cami Bacioiu, luni, pe Facebook.

Aceasta a adaugat ca va sustine in continuare USR, datorita membrilor muncitori si decenti.

„Sunt si oameni buni, oameni foarte buni care lucreaza zi de zi pentru o comunitate decenta. Oameni care se lupta prin consilii cu indecenta, prostia si hotia. Dar ei fac asta in ciuda mediului intern din partid, nu cu ajutorul tuturor colegilor. Poate am fost eu naiva. Poate asa e in politica. Eu clar nu-s facuta sa ma porcai, sa arunc cu invective si sa ma catar pe cadavre ca sa fiu sef. Asa ca povestea mea politica s-a incheiat azi. O sa sustin USR-ul in continuare pentru oamenii aia decenti si muncitori pe care i-am cunoscut”, a conchis Bacioiu.