O femeie din Suceava a fost bagata intr-un sac de plastic de mama si fratele ei. Ce au descoperit politistii

17

O femeie in varsta de 40 de ani a fost gasita, luni, de politisti intr-un sac de plastic, in stare de semiconstienta, pe casa scarii unui bloc din Suceava, a informat purtatorul de cuvant al IPJ, Ionut Epureanu, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, in jurul orei 13,00, Politia Municipiului Suceava a fost sesizata prin apel la 112 cu privire la faptul ca o minora ar fi fost identificata pe casa scarii unui bloc, fiind intr-un sac de plastic.

Loading...

Persoana a fost gasita de echipajul de politie prezentand semne vitale, dar in stare de semiconstienta, fiind solicitat un echipaj de ambulanta si transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

La spital, persoana in cauza si-a revenit si este in afara oricarui pericol.

Epureanu a precizat ca, investigativ preliminar, s-a stabilit ca victima nu era minora, ci o femeie in varsta de 40 de ani cu grave probleme psihice si de dezvoltare fizica, prezentand fizionomia unui copil.

Femeia locuieste intr-un apartament din cartierul Burdujeni impreuna cu mama si fratele sau in varsta de 37 de ani, si acestia din urma cu grave probleme psihice.
Pe acest fond, mama si fiul ar fi agresat victima, ar fi pus-o intr-un sac si ar fi abandonat-o in scara blocului unde locuiesc.

La fata locului s-a deplasat o echipa operativa din cadrul SIC si laboratorul criminalistic mobil, pentru efectuarea cercetarilor si stabilirea tuturor circumstantelor in care s-a produs evenimentul.

Totodata, a fost informata DGASPC Suceava si unitatea medicala de specialitate pentru a prelua persoanele suspecte de comiterea agresiunii.

S-a intocmit dosar penal in acest caz, urmand sa fie stabilita incadrarea juridica a faptelor.