O fata care a sarit pe sine in fata metroului a fost salvata in ultimul moment de doi calatori

47

O tanara minora a fost salvata in ultimul moment de la moarte, in statia Dristor 1, dupa ce a sarit pe sine, in fata trenului, transmite Ziare.com.

Prin apel la 112 a fost sesizat faptul ca o tanara a sarit pe calea de rulare a metroului, dar a fost scoasa de doua persoane aflate in statie.

Loading...

„Metrorex informeaza ca astazi, 10.02.2021, in jurul orei 15:35, la statia de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident in care a fost implicat un calator. Din primele informatii, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de calatorii aflati in zona. Conform procedurilor care se aplica in astfel de situatii, a fost solicitata interventia echipajelor SMURD si a Politiei Metrou.

Acest eveniment regretabil este cercetat de Politie. Precizam ca circulatia trenurilor nu a fost afectata. De asemenea, reiteram ca pe parcursul calatoriei este foarte important ca toate regulile de calatorie sa fie respectate de catre utilizatorii serviciului de transport public subteran”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu. Tanara, care este minora, a fost transportata la spital pentru evaluare si ingrijiri medicale de specialitate.