O doctorita a fost chemata in biserica pentru a explica enoriasilor de ce vaccinul este bun. „Vaccinul este un rezultat al științei, care se face cu binecuvântarea lui Dumnezeu”

72

Eveniment neasteptat intr-o biserica ordodoxa din Romania. O doctorita a fost chemata de preot pentru a le explica enoriasilor de ce trebuie sa se vaccineze.

Parintele Simion Bondar de la Biserica ortodoxa Sfantul Andrei din Capitala a chemat-o alaturi de el pe doctorita care l-a tratat de COVID-19, Victoria Arama, ca sa le explice celor veniti la slujba de ce este important sa se imunizeze, informeaza Libertatea.

Loading...

Uitați-vă ce se întâmplă pe lângă noi: sute de morți în fiecare zi. Dar noi putem să cruțăm celelalte vieți prin vaccin. Vaccinul este un rezultat al științei, care se face cu binecuvântarea lui Dumnezeu, spune Părintele Simion Bondar.

Victoria Arama este sef de sectie la Institutul Matei Bals din Capitala.

Inainte de a-si incepe explicatiile, medicul le-a spus credinciosilor ca este vaccinat si cu a treia doza si ca isi va da jos masca pentru a putea fi auzita si inteleasa mai bine.

La un moment dat, credinciosii au pus intrebari, iar doctorita Arama, le-a raspuns alaturi de sotul ei, Sorin Stefan Arama, si el medic si profesor la Universitatea de Medicina Carol Davila din Capitala.

Victoria Arama a atins si subiectul vaccinarii la gravide. „Legat de vaccinarea in sarcina, producatorul vaccinului scrie ca nu il recomanda la gravide pentru ca nu sunt suficiente date. Pe de alta parte, s-a vazut si se stie ca gravida face forme severe de COVID, daca se infecteaza si sunt tari in care se vaccineaza gravidele si s-a vazut ca vaccinul nu a avut niciun fel de efect negativ asupra lor”, a spus doctorita.

Patriarhul si marile fete ale BOR evita in continuare sa indemne explicit enoriasii sa se vaccineze.