Nistorescu il desfiinteaza pe Dan Voiculescu, stapanul Antenelor: „Exceptionala revelatia tradatorului de profesie. Umanistul Iuda, tradator si de politicieni si de rude, vine si scrie ca tradarea este considerata una dintre cele mai mari greseli”

86

Cornel Nistorescu da publicitatii un atac foarte dur la adresa patronului Antenelor, Dan Voiculescu, despre care spune ca „a tradat tot ce se putea trada in politica”. Nistorescu a fost pana in ianuarie 2020 prezent aproape zilnic in studiourile Antena 3, arata Aktual24.

Nistorescu s-a enervat dupa ce a citit o postare a lui Dan Voiculescu, pe blog, despre „Despre tradare si tradatori, ‘de ziua lor’”. „Ce scirbos si ce imoral suna acum analiza profesorului Dan Voiculescu despre tradare. Nici usturoi n-a mincat, nici gura nu-i miroase”, scrie Nistorescu in Cotidianul.

Loading...

„Daca Antena 3 TV n-ar fi promovat insistent ‘contributia’ teoretica, spirituala si morala despre tradarea lui Iuda, cu siguranta ca n-as fi aflat despre acest text si despre fragmentele din cartea la care lucreaza Dan Voiculescu.

Nu sunt un citator de opere semnate Dan Voiculescu. Sunt, insa, un jurnalist care a urmarit traseul politic al liliputanului sau partid de pe urma caruia a tras foloase uriase. Cu rezultate mereu sub 1%, Dan Voiculescu a participat la aliante, coalitii si intelegeri pentru ca, de fapt, a pus la dispozitia amicilor grupul de presa in frunte cu Antena 3. ‘Vin si eu cu Antena 3’ a devenit o sintagma extrem de cunoscuta pentru amatorii de aparitii televizate, mai ales pe partea stinga.

In acelasi timp, Dan Voiculescu si umanistii sai, unii inuman de mediocri, au fost cheia ‘solutiei imorale’. Dan Voiculescu a tradat toate partidele importante. Si PSD-ul, si PNL-ul si PD-ul . Tot Dan Voiculescu, pitit sub anonimatul acestui partid, fortos numai din cauza Antenelor, i-a ajutat pe PD-isti sa cirpeasca o majoritate scandaloasa, baza dezastrelor din regimul Traian Basescu. Operatiunea lucrata de Traian Basescu si Dan Voiculescu a intrat in istoria politicii recente drept ‘solutia imorala’.

(…) Ce scirbos si ce imoral suna acum analiza profesorului Dan Voiculescu despre tradare. Nici usturoi n-a mincat, nici gura nu-i miroase. Dimpotriva! Dupa ce a tradat tot ce se putea trada in politica, umanistul Iuda, tradator si de politicieni si de rude, cu o seninatate greu de inteles, vine si scrie negru pe alb: ‘Tradarea este considerata a fi una dintre cele mai mari greseli pe care le poate comite un om’”, a scris Nistorescu.

El a catalogat scrierile lui Voiculescu drept „consideratii gretoase, greu de suportat, semnate de profesorul moralist Dan Voiculescu! Si promovate cu aceeasi dezinvoltura de discipolii sai de la Antena 3”.

„Exceptionala revelatia tradatorului de profesie! Cinismul si inconstienta se transforma, in mintea unora, din ticalosie in capodopera!”, a mai spus Nistorescu despre Voiculescu.

In ianuarie 2020, Nistorescu a plecat val-vartej din studioul Antena 3 dupa un dialog in contradictoriu cu Adrian Ursu. El nu a mai revenit de atunci la Antena 3.