Nesimtire fara margini marca PSD! Dumitru Buzatu, baronul PSD Vaslui: „Toti jurnalistii sunt niste spagari! Ia nu ma mai frecati la cap, ca nu-s dator sa dau nicio explicatie”

21

Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, s-a dezlantuit impotriva jurnalistilor la ultima sedinta a Comitetului Executiv National, afirmand ca „toti jurnalistii sunt niste spagari“, au dezvaluit surse PSD pentru Europa Libera.

Loading...

Afirmatia lui Dumitru Buzatu a venit in momentul in care membrii CEX-ului discutau propunerea ca Liviu Alexa, seful publicatiei „Ziarul de Cluj”, sa devina liderul organizatiei PSD Cluj. „Buzatu a inceput sa spuna ca nu ii plac cei care vin din presa in politica, ca nu are incredere in ei. Dupa care a spus ca toti sunt spagari. Am ramas mirat sa aud asa ceva. A gresit si Pintea cand i-a numit pe toti romanii infractori. Nu se poate sa generalizam asa fara sa ne dam seama”, au declarat surse participante la sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru Europa Libera.

Derapajul lui Dumitru Buzatu a fost remarcat de mai multi lideri social-democrati. Altii, in schimb, au spus ca, de fapt, a fost doar o ironie, si nu o afirmatie serioasa. Reporterii ”Adevarul” i-au solicitat liderului PSD Vaslui un punct de vedere despre afirmatia la adresa jurnalistilor din cadrul CEX, daca a fost una reala, insa Dumitru Buzatu a izbucnit din nou, spunand ca nu este dator sa dea nicio explicate, cata vreme nu a facut o declaratie publica, discutiile din cadrul CEX avand caracter privat. ”Da’ ce faceti, ma chestionati de acum? Ia nu ma mai frecati la cap ca nu-s dator sa dau nicio explicatie. Daca alti colegi vor sa vorbeasca, sa vorbeasca ei, dar nu ma intrebati pe mine! Nu am facut nicio declaratie publica, deci nu incercati sa duceti discutia unde vreti dumneavoastra”, a declarat Dumitru Buzatu.