Nepotism marca PSD: Toni Grebla, cercetat pentru coruptie, si-a plantat fiul in fruntea companiei de stat strategice IAR Brasov!

12

Octavian Alin Grebla, fiul lui Toni Grebla, secretar general al Guvernului si achitat in vara anului 2019, in dosarul in care era cercetat pentru fapte de coruptie, a fost numit presedinte al consiliului de administratie al IAR Brasov, companie care se ocupa cu fabricarea echipamentelor aeronautice.

Loading...

Decizia de a-l numi pe Octavian Alin Grebla a fost publicata miercuri la bursa dupa ce a fost luata de actionarii IAR Brasov. De fapt, doar actionarul majoritar a decis numirea, respectiv Ministerul Economiei, care detine un pachet de 64,89% din actiuni.

Din noul consiliu de administratie, cu mandate provizorii mai fac parte Anghel Ruxandra-Rodica (director directia industria de aparare de la Ministerul Economiei), Alin Gutu (consilier in cabinetul Ministerului Economiei) si Mariuca-Oana Pistol (consilier superior in Ministerul Economiei) si administratorul independent Emil Nita, fost deputat.