Nepotism marca PNL. Adevarul a iesit la iveala despre mama candidatului Ciucu

Nicusor Dan a prezentat bucurestenilor o harta de cumetrii si relatii din cadrul Primariei Capitalei avand in centru cuplul Firea-Pandele. Demersul de campanie este unul menit sa sanctioneze nepotismul politic. Este in primul rand un demers moral. O veche meteahna a politicii dambovitene este tocmai promovarea in functii publice pe baza de rudenie si afinitati, nu pe baza de competenta.

Insa Nicusor Dan nu vede sau nu cunoaste nepotismul din jurul sau, PCR-ul (Pile, Cunostinte si Relatii) practicat la scara larga de PNL, partidul care il sustine in alegeri.

Loading...

Nicusor Dan are o relatie apropiata cu Ciprian Ciucu, candidatul liberal pentru Primaria Sectorului 6 din Bucuresti, un vechi ONG-ist asemenea lui Nicusor, lansat in politica de Monica Macovei. Ciucu si-a construit o imagine de luptator neobosit pentru principii si corectitudine. Banii si i-a castigat fiind implicat in diverse proiecte finantate din bani publici, derulate prin ONG- uri si companii private.

Asemenea lui Nicusor Dan, Ciucu este un moralist, vorbeste in campania electorala despre coruptia clasei politice si despre lipsa de transparenta. Pretinde ca este un om nou, cu alte mentalitati si apucaturi. Venit din societatea civila pentru a curata politica de vechile metehne.

Ciprian Ciucu ascunde insa un secret, un schelet in dulap. La mijlocul anului, in plina pandemie, mama lui Ciprian Ciucu, pe nume Angelina Ştefan, a provocat un accident grav. A scapat cu bine, insa a distrus masina Dacia Duster pe care o conducea. Masina era inmatriculata pe Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Accidentul a avut loc pe 26 februarie 2020 şi a fost pe cat de spectaculos, pe atat de periculos. Chiar daca la vremea respectiva accidentul a facut subiectul mai multor ştiri şi s-a viralizat pe internet, nimeni nu a cunoscut identitatea femeii de la volanul maşinii Dacia Duster, care a daramat un chioşc şi a sarit peste statia de tramvai.

Mama liberalului Ciucu este oficial o simpla pensionara. Cu ocazia accidentului, politiştii au aflat ca Angelina stefan este şi angajata ANSVSA din data de 5 decembrie 2019, odata cu venirea la putere a PNL, in functia de consilier al preşedintelui institutiei, ANSVSA fiind in subordinea premierului Orban, protectorul politic al lui Ciucu.

Citeste mai mult pe psnews

Transparenta face diferenta