Nelu Tataru a rabufnit: „Am ajuns ciuma Europei nerespectand regulile si instigand la nerespectarea lor”

109

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri, la Targu-Mures, ca Romania a ajuns „ciuma Europei” pentru ca regulile nu sunt respectate. ”Traim un moment dificil. Cum am ajuns ciuma Europei? Am ajuns ciuma Europei nerespectand regulile si instigand la nerespectarea lor”, le-a spus Tataru jurnalistilor.

Deputatul PSD Catalin Radulescu, poreclit ”Mitraliera”, a fost amendat marti in Bucuresti de Politie pentru ca a refuzat sa poarte masca de protectie intr-o benzinarie.

Loading...

Radulescu a declarat ca este demnitar, sustinand ca astfel este scutit de la purtarea mastii, si l-a jignit pe politistul care l-a amendat. El i-a fluturat apoi politistului in fata legitimatia de parlamentar.

Radulescu a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca nu a purtat masca si inca 500 de lei pentru ca l-a jignit pe politist.

„In data de 17.07.2020, politist din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Brigada Rutiera, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a fost sesizat de catre un cetatean cu privire la faptul ca doua persoane, barbat si femeie, ce se aflau in interiorul unui spatiu comercial, nu poarta masca de protectie.

Politistul s-a deplasat la locatie si a solicitat celor doua persoane sa isi fixeze corespunzator masca. Femeia s-a conformat solicitarii, dar barbatul a refuzat. La momentul in care i s-a adus la cunostinta ca va fi sanctionat contraventional a adresat cuvinte si expresii jignitoare.

Barbatul a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, precum si Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, anunta Politia Capitalei.

Un incident similar a fost provocat recent de alti doi deputati PSD, Adrian Solomon si Irinel Stativa, intr-o saormerie din Bucuresti. Si ei au refuzat sa poarte masca de protectie si i-au jignit pe politistii veniti la fata locului, transmite Aktual24.