Negoita da cartile pe fata despre moralitatea Gabrielei Firea: Anul trecut a vrut sa plece din PSD si sa faca Partidul Oxigen

46

Robert Negoita, primarul sectorului 3, a dezvaluit motivele care l-au determinat sa plece din PSD. Principalul argument este, spune el, chiar Gabriela Firea, cu care a avut o relatie stransa de prietenie si de cumetrie.

„Pe toate aparitiile mele publice, nu am zis nimic de rau de doamna Firea, in timp ce dansa ma canta pe toate televiziunile. Ca am tradat… cu niste minciuni foarte sfruntate. Sincer, eu admir oamenii care pot minti asa! Eu ii admir! in acest moment, principalul argument pentru care eu nu am ce cauta acolo este chiar dumneaei. Atunci cand iti dai seama ca omul de langa tine, langa care ai stat in diferitele circumstante, minte cu o lejeritate dezarmanta, iti dai seama ca acea persoana este un om foarte periculos. Si ca ideea este sa te indepartezi, nici intr-un caz sa te apropii”, a declarat Robert Negoita la Digi24.

Loading...

Negoita a mai declarat ca, inainte de alegerile prezidentiale de anul trecut, a fost invitat de Gabriela Firea sa i se alature in noul partid pe care voia sa-l infiinteze, din cauza conflictului cu Liviu Dragnea. ”Doamna Firea se pregatea sa-si faca partid, imi spunea mie sa mergem impreuna pe un alt drum, pe altceva, ca nu se mai poate in PSD. Era Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul acesta”, a mai spus Negoita.