Mugur Mihaescu,”Garcea”, mesaj suburban catre deputatul Bulai: „Mai bine iesi, ma, du-te! Asta e vagabonteala!”. Bulai, despre Mihaescu: „A fost colaborator al Securitatii”

57

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai reaminteste ca Mugur Mihaescu a fost colaborator al Securitatii dupa ce a fost acuzat ca el insusi ar fi „comunist”.

„Am fost in seara aceasta la o dezbatere TV – pe subiectul Revelionului de la TVR. La dezbatere a participat si actorul Mugur Mihaescu (Garcea). A fost foarte trist si amuzant, in acelasi timp.

Loading...

Tot ce a avut sa imi spuna legat de reactia mea fata de TVR este ca sunt comunist si neomarxist. Ma pufneste rasul. In 1989 eu aveam doi ani. Mugur Mihaescu era, in schimb, colaborator al Securitatii si dadea note scrise despre relatiile colegilor lui de facultate cu cetateni straini.

Numele lui de sursa a Securitatii era Mihai, iar angajamentul a fost semnat pe 2 iunie 1986. Cine este oare securist si comunist? Domnule Garcea, faceati glume mai bune acum 20 de ani”, a scris Bulai pe Facebook, conform Aktual24.

Mugur Mihaescu a avut mai multe iesiri suburbane, duminica seara, la Antena 3 si Romania TV, dupa scandalul iscat de modul in care a realizat programul de Revelion de la TVR1. El l-a jignit in mod repetat pe deputatul USR PLUS Iulian Bulai, care a anuntat ca va cere demiterea Doinei Gradea.

Mihaescu l-a facut „comunist” si „vagabond” pe Iulian Bulai. Iata un fragment din dialogul avut de cei doi la Antena 3:

Garcea: „O sa spun un singur lucru, in 1988 era la Timisoara intr-un spectacol si am bagat o soparlita cu Ceausescu, am ridicat sala in picioare, dupa care conducerea partidului a interzis publicului sa mai participe la spectacolele noastre pentru ca era o bascalie ieftina la adresa lui Ceausescu. Dupa care Ceausescu a murit la un an dar am impresia ca domnul e prea tanar sa stie lucrurile acestea. Domnul arunca asa cu cuvinte ca sa se afle in treaba. Sa spuna o declaratie de a mea in care am sustinut o teorie a conspiratiei! La asemenea oameni n-ai ce sa raspunzi… trec anii peste dansii degeaba. Nu inteleg nimic! Eu nu inteleg nimic! Ne intoarcem la comunism? Trebuie sa-mi pun un tablou deasupra capului cu liderul suprem? E intr-o functie in care ne poate lua el la misto”.

Iulian Bulai: Vorbim despre ideea de a submina un efort national de a scapa de aceasta pandemie

Garcea: Ura! Uraaaa! Nu pot sa respect comunistii

Iulian Bulai: Eu am respectat pe cei care au vorbit!

Garcea: Nu pot sa respect comunistii, domnule!

Iulian Bulai: Aproape 2 ore nu faci nimic altceva decat sa iei in derizoriu orice masura de protectie si sa dai microfonul conspirationistilor

Garcea: Ma faceti iar conspirationist? Nu va e rusine? Nu ti-e rusine? Sa-ti fie rusine! Nu ma faci pe mine conspirationist, ma! Bai!

Iulian Bulai: Eu cred ca o sa ies…

Garcea: Mai bine iesi, ma, du-te! Asta e vagabonteala! Vai steaua voastra de comunisti!

Iulian Bulai: De copil ma uit la TVR de Revelion cu drag!

Garcea: Ce-a fost de Revelion anul trecut, ba?

Iulian Bulai: Acest moment este de referinta, inchei anul cu ce vrei sa ramana in mintea romanilor. Mesajul dat de TVR a fost o ignorare totala a masurilor folosite si propuse in campanii publice. A fost un razboi personal.

Garcea: Acesti vagabonzi ai politicii romanesti aveti in mine cel mai mare critic, voi fi pe ochii pe voi si n-o sa scapati de mine.

Ulterior, Garcea a aparut si la Romania TV, sustinand ca li de interzice romanilor sa rada.

”Sunt persoana non-grata pentru ca mi-am permis sa critic sau sa rad, de fapt. Pur si simplu am avut tupeul groaznic sa rad de ce se intampla. Din cauza asta, acesti nazisti care sunt, la ora actuala, prin CNA, altii sunt in ceva structuri si absurditati pseudo-politice, cred ca ne fac pe toti sa tacem, sa nu mai radem, sa nu mai vorbim?! Este exact ca in anii 1939. Atunci era o lege a nazistilor care te aresta daca nu spuneai ce zice conducerea partidului. Nu mai avem voie sa radem? Nu avem voie in noaptea de Revelion sa radem? Am indraznit sa atac, de fapt, sa rad de anumite masuri”, a declarat Mugur Mihaescu, la Romania TV.

Despre protestul pentru deschiderea scolilor din Piata Universitatii, Mugur Mihaescu a declarat:

”Sunt nazisti, sunt nazisti de cea mai joasa speta. Doar prin Rusia se intampla asa ceva. Nu m-ar mira ca, la un moment dat, sa ii otraveasca pe unii care vorbesc. La asta se pot preta! Cat de mica e diferenta de la a interzice aceste drepturi pana la masuri dictatoriale ca in Rusia sau Coreea de Nord! (…) Am fost in piata, in iunie. Am purtat masca pentru ca asa era cica legea si sa nu o incalc. Mi-am spus oful! Le-am spus ca nu comunica bine! Nu am voie sa mai vorbesc? Trebuie sa fim toti aliniati? Sa fim ca pe vremea lui Ceausescu? Astia asa vor!”, a mai spus Mugur Mihaescu.