Moise Guran dezvaluie ca nu va avea salariu la USR: „Cand nu mai am bani o sa ma angajez”

23

Fostul jurnalist Moise Guran a declarat la Digi24 ca nu va avea salariu de la USR si ca intentioneaza sa traiasca din rezervele acumulate pana acum.

Loading...

„Nu sunt bogat, am niste rezerve din care pot trai ceva timp. Cand nu mai am bani, ma angajez si eu, ca orice om, imi caut o slujba”, a declarat Moise Guran.

Jurnalistul intrat in politica a adaugat ca acest lucru se va intampla „vreun an, poate mai mult, in functie de cheltuieli”.

Moise Guran a mai declarat ca in politica intentioneaza sa „negocieze lucruri”.

„Sunt un idealist care a ales un partid de idealisti si care vor sa schimbe lumea venind cu un mod cu totul diferit de a face politica.(…)Am idei si persuasiune”, spune Moise Guran.

Legat de cum a intrat in politica, fostul jurnalist povesteste:

„M-a sunat Dan Barna, m-a sunat si Dacian Ciolos, mi-au explicat niste lucruri, mi-au facut o propunere. Raspunsul meu a fost: Vorbiti in primul rand in partidele voastre pentru ca s-ar putea sa aveti o opozitie fata de mine. Partidele USR si PLUS au primit bine propunerea asta. S-a facut birou national. Eu am facut declaratiile respective dupa biroul national.

Mi-au pus intrebari, de ce vreau sa fac asta, cum am putea lucra impreuna. Eu le-am cerut un singur lucru: sa spuna foarte clar ca aceste partide vor fuziona, iar pana atunci ei se vor comporta ca un singur partid. Pentru ca niciun PNL care sa faca singur guvernare nu e lipsit de pericole”, explica Moise Guran.