Mirela Vaida, atacata in direct la tv cu o piatra imensa. „Sunt in stare de soc!”

129

Mirela Vaida, moderatoarea Acces Direct, a fost atacata in direct la TV. In momentul in care a inceput emisiunea, o femeie a intrat in platou dezbracata complet si a aruncat cu o piatra imensa catre prezentatoare, arata Paginademedia.

Antena 1 a oprit emisiunea pentru 15 minute, timp in care a avut promo-uri pe post si publicitate.

Loading...

Dupa ce a revenit in direct, Mirela Vaida le-a povestit telespectatorilor ce s-a intamplat:

„Sunt in stare de soc. Fac eforturi mari sa raman calma. Am fost atacata fix in momentul in care am intrat in platou. Ne-a fost spart platoul, avem un pietroi extrem de mare si greu. Nu stim cine e doamna. A intrat fix in momentul in care am iesit de la aceste porți. A facut firul acestui atac foarte repede. Țipa: Sa-mi dai banii, sa-mi dai banii. Colegii mei au imobilizat-o, colegii mei au acoperit-o cu o patura, poliția a luat-o de aici. Am luat un calciu. Sunt in stare de soc. Mi-e frica pentru viața mea!

Nu stim daca o fi vreo coincidența de nume, pentru ca primesc foarte multe amenințari pe Facebook si Youtube de la o persoana pe care o cheama Magdalena serban.

Magdalena serban este criminala la de la Metrou. A fost condamnata la 16 ani dupa gratii.

Femeia asta a venit fix la mine si a aruncat cu acel pietroi. Am fost socata. Noroc ca nu m-a nimerit. Ce sa spun…. incerc sa continui aceasta emisiune si sper sa reusesc sa o fac.”

„Sunt o persoana destul de puternica, doar ca stau sa ma intreb daca aici, in direct, ni se pot imtampla astfel de lucruri ma gandesc ce lucruri mi se pot intampla cand ies pe usa sau cand merg sa imi iau copiii de la gradinița.

Emisiunea Acces Direct abordeaza subiecte multiple, face si anchete, face si subiecte care deranjeaza de multe ori autoritațile, dar pana la urma acesta este rolul presei.

As vrea foarte mult sa ințelegeți ca noi stim ca ne asumam niste dusmanii in momentul in care vorbim despre autoritațile care nu-si fac treaba sau tragem niste semnale de alarma. Dar cred ca ar trebui sa fim si protejați pentru ca asta face presa, asta face si emisiunea Acces Direct printre alte subiecte. Nu cred ca ar trebui sa fie omorați prezentatorii sau luate atat de personal. Noi amenințari am mai primit. Sper sa nu fie o astfel de amenințare ceva concret”, a mai spus aceasta.