Ministrul Sanatatii: „Urmatoarele doua-trei saptamani vor fi cele mai grele. Nu renuntam, nu relaxam, tocmai pentru acest hop care va veni si trebuie trecut”

12

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri la Sibiu ca urmeaza inca doua-trei saptamani in care va creste numarul cazurilor de COVID-19, vor exista si decese, motiv pentru care populatia trebuie sa se protejeze.

„O evolutie fulminanta tine foarte mult de aceasta izolare voluntara. Stiu ca este greu. (…) Tin sa mentionez inca o data, ne intereseaza siguranta personalului medical, un personal medical care trebuie sa ramana in linia intai, dar in acelasi timp ne intereseaza si acele precautii pe care personalul medical sau cetateanul trebuie sa le respecte.

Loading...

Nu renuntam, nu relaxam, tocmai pentru acest hop care va veni si trebuie trecut. Mentionez ca mai avem doua-trei saptamani in care vom creste ca numar de cazuri. Vor exista si decese, dar trebuie sa le gestionam in limita in care putem gestiona o pandemie, cu un dusman, daca pot spune asa, necunoscut, care are in acest moment doar un tratament simptomatic, in evaluare, pana la descoperirea unui vaccin”, a spus Nelu Tataru, citat de Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, vicepremierul Raluca Turcan si prefectul judetului Sibiu, Mircea Cretu, au discutat miercuri, in sediul Prefecturii, despre masurile luate pentru a tine sub control pandemia. Nelu Tataru a anuntat ca urmeaza sa viziteze si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, unde sunt tratati pacientii cu COVID-19.