Ministrul Sanatatii: Pregatim pentru 1 iulie noi masuri de relaxare. Daca vor fi restrictii vor fi locale

46

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Targu-Jiu, ca Guvernul pregateste noi masuri de relaxare pentru 1 iulie si ca, daca vor fi restrictii, acestea vor fi strict punctuale si locale, potrivit Mediafax.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Targu-JIu, unde a vizitat spitalul din localitate, ca spera ca evolutia cazurilor de COVID-19 sa permita noi masuri de relaxare.

Loading...

„Noi pregatim pentru 1 iulie un alt set de masuri de relaxare. Eu sper ca evolutia sa ne permita acest lucru. Fiecare caz este evaluat particular, fiecare ancheta evalueaza cazurile particular, fiecare locatie este evaluata particular, daca vor fi niste restrictii vor fi strict punctuale si locale”, a spus Tataru.

Acesta a precizat ca Guvernul face o continua evaluare a epidemiei.

„Noi o sa avem discutii si astazi dupa-amiaza la o sedinta de Guvern, si maine. Urmatoarea perioada de masuri de relaxare se va face sper cu 1 iulie, iar luni vom avea si decizia”, a spus ministrul.

Intrebat daca romanii se pot astepta si la masuri „urate”, Nelu Tataru a spus: „Nu neaparat urate, cat vom avea niste restrictii punctuale, la nivel de teritoriu, la nivel de comunitate, la nivel de focar”.