Mihai Gadea revine la conducerea Antenei 3 si ii ia atributiile editoriale lui Adrian Ursu

164

Antena 3 a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, ca Mihai Gadea va prelua in mod direct coordonarea editoriala a postului, din postura de presedinte – director general. Director editorial era, pana in acest moment, Adrian Ursu.

Actualul director editorial, Adrian Ursu, devine director executiv cu atributii de dezvoltare, vanzari si proiecte speciale.

Loading...

„Modificari spectaculoase si consistente in structura de continut impun si adaptari pe masura in schema si sistemul de lucru interne, pentru a spori eficienta si competitivitatea, dar si pentru a permite alocarea de timp si resurse noilor planuri. In consecinta, incepand din aceasta luna, in structura de conducere a postului partener CNN, Adrian Ursu va ocupa pozitia de Director Executiv cu atributii de dezvoltare, vanzari si proiecte speciale, Alin Romascan si Ela Tane isi vor continua atributiile de coordonare in domeniile Operational si, respectiv, Administrare afaceri. Atributiile editoriale vor fi gestionate direct de Mihai Gadea, Presedinte – Director General”, se precizeaza in comunicat.

„Sunt convins ca stim cu totii ca putem sa ne atingem obiectivele doar impreuna. Echipa de conducere va lucra laolalta astfel incat sa ne bucuram de recunoasterea publicului, de satisfactia reusitelor profesionale si de atmosfera in care lucram, iar voi sunteti cea mai buna echipa de jurnalisti din Romania!”, le-a spus Mihai Gadea colegilor de la Antena 3, citat in comunicat..

„Pentru a pune in practica noua strategie editoriala, adaptata sa sustina parteneriatele noastre internationale, voi gestiona direct atributiile editoriale. Voi construi in scurta vreme o noua structura in zona de continut”, a adaugat Mihai Gadea.