Meteorologii avertizeaza. Un ciclon periculos va lovi Romania in urmatoarele zile

6

Meteorologii atrag atentia ca un ciclon periculos va lovi Romania in zilele urmatoare. De asemenea, la sfarsitul acestei saptamani, gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat in cea mai mare parte a tarii si se va manifesta prin innorari, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor fi local mai insemnate, cu precadere in sud si est si va cadea grindina.

Loading...

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate ziua in zonele de munte si pe arii restranse in rest, cu precadere in regiunile sud-estice, unde vor fi ploi de scurta durata si trecator descarcari electrice, iar noaptea mai ales in nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCURESTI: Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26…27 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 14 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea va deveni instabila in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii, precum si la munte, unde, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Ploile vor avea si caracter torential, cantitatile de apa vor fi izolat mai insemnate si vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe suprafete mici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 30 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 10 si 20 de grade, mai scazute in estul Transilvaniei.

BUCURESTI: Vremea va fi normala termic. Cerul va fi variabil, iar spre seara si noaptea va creste probabilitatea pentru ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28…29 de grade, iar cea minima de 14…17 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA: Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat in cea mai mare parte a tarii si se va manifesta prin innorari, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor fi local mai insemnate, cu precadere in sud si est si va cadea grindina. Temperaturile vor fi mai coborate decat cele normale pentru mijlocul lunii iulie, astfel ca maximele vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar minimele intre 10 si 19 grade.

BUCURESTI: Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat si se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse ce pot avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura aerului, mai coborata decat in mod normal pentru mijlocul lunii iulie, va avea maxima de 24…25 de grade si minima de 14…15 grade, transmite Romaniatv.net.