Mesajul premierului Florin Citu de Anul Nou: „Va promit ca vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021”

49

Prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, le promite romanilor ca impreuna cu echipa sa va face totul pentru a relansa economia nationala in 2021. Nu lasam pe nimeni in urma si va rog sa aveti incredere in noi, scrie in mesajul de Anul Nou al premierului.

In mesajul de Anul Nou, premierul Florin Citu vorbeste despre perioada in care a condus Ministerul de Finante, spunand ca a reusit sa evite prabusirea Romaniei. Din noua pozitie de prim-ministru, Citu promite sa relanseze economia afectata de criza provocata de pandemie si le cere romanilor sa aiba incredere in Guvern.

Loading...

„Dragi romani, la trecerea dintre ani doresc sa va multumesc ca impreuna am fost o echipa in 2020. Un an greu pentru Romania. Tot ce am facut la Ministerul de Finante s-a bazat pe doua lucruri: profesionalism si transparenta. V-am promis ca nu voi permite prabusirea economiei si asa am facut. Am promis ca nu las pe nimeni in urma si asa a fost. Acum, din noua mea pozitie de Prim Ministru, va promit ca eu si echipa mea vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021. Nu putem sa facem acest lucru singuri. Doar impreuna cu voi. La multi ani tuturor. Aveti incredere in guvernul vostru, guvernul Romaniei”, scrie in mesajul premierului Florin Citu, postat pe Facebook.