Medic filmat cand ii baga mana in gat unei femei, care a venit cu nepotul la control: „Proasta dracului! La 2 ani ai vrut să-l căsăpeşti”

394

Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Brăila este cercetat penal pentru purtare abuzivă, după ce a bruscat-o pe bunica unui minor în cabinetul de ortopedie al unităţii spitaliceşti. La rândul său, femeia, nemulţumită de cum a fost tratat în trecut băiatul, a fost amendată pentru tulburarea liniştii publice, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Oamenii legii s-au sesizat după ce, pe Facebook, a fost postat un material video în care poate fi surprins un conflict verbal şi fizic între doctor şi femeie.

Loading...

Pe filmare se vede cum femeia, însoţită de nepoţelul ei în vârstă de 4 ani, intră în cabinetul medicului specialist în chirurgie plastică şi îl acuză că este un “criminal”, că ar fi luat bani în cabinetul său privat şi nu ar fi tratat în mod corespunzător copilul, care aparent a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.

În continuare, redăm o parte din confruntarea verbală dintre femeie şi medic:

Femeie: Când aţi luat bani de la cabinet, câte un milion jumate, nu mai spuneaţi nimic. De ce aţi chemat copilul la cabinet?

Medic: Nu am chemat.

Femeie: Ba da. Eu am fost cu copilul la cabinet şi aţi luat un milion jumate pentru consultaţie. Şi îl ţineaţi afară cu asistenta.

Medic: Doriţi să văd copilul? [ridicând vocea]

Femeie: Da, şi nu strigaţi la mine, că e copil aici de patru ani. L-ai căsăpit.

Medic: Eu? Altfel nu mergea în picioare, proasta dracului!

Femeie: Proastă mă faci? Sunt mai deşteaptă ca tine!

Medic: Oooo…

Femeie: La câţi ani se face aliniere de oase şi întindere de tendon? La 4-5 ani. L-ai chemat la 2 ani. La doi ani ai vrut să îl căsăpeşti. De ce? Ai vrut să îţi baţi joc de copil? Ai făcut trei operaţii de alungare de tendon şi niciuna nu a reuşit.

Medic: Ce vorbeşti?

Femeia: Criminal te-a făcut toată lumea. Acum mi-l consulţi. Este pacientul tău. Tu ai luat banii pe el?

Medic: Ce vorbeşti?

Femeia: Tu ai luat bani la cabinet particular. Stăteai şi făceai dragoste cu asistenta şefă şi îl ţineai în ghips.

În cabinet intră şi un agent de pază, femeia cerându-i să rămână acolo pentru a fi martor la incident.

La un moment, în plin scandal, medicul o împinge cu forţa pe femeie şi o întreabă: “Cu cine ai impresia că vorbeşti?”

Câteva clipe mai târziu, medicul este văzut cum o prinde de gât cu mâna şi o împinge cu forţa în perete, moment în care au intervenit celelalte cadre medicale aflate în cabinet şi agentul de pază.

În cele din urmă, în cabinet ajung şi oamenii legii care discută cu părţile implicate şi o conduc pe femeie afară.

“Din ce am văzut pe imaginile filmate, îmi este destul de greu să îmi dau seama exact de context. Pot să vă spun doar că, de la început, femeia a avut o atitudine agresivă, fără niciun respect faţă de cadrele medicale. Doctorul, pe care îl cunosc ca fiind un om foarte calm de obicei, cred că a avut acest comportament, greu de înţeles, din cauza acestei stări de agresivitate continue. Nu consider că au fost încălcate drepturile pacientului, dar îmi este greu să mă pronunţ având în vedere că eu nu cunosc decât o frântură din acest context mult mai larg”, a afirmat, Delia Râşnoveanu, managerul Spitalului Judeţean Brăila.

Sursa: Epochtimes-romania