Marturia cutremuratoare a sotiei lui Benone Sinulescu, care spune ce s-a intamplat cu o zi inaintea mortii artistului: „Nu a avut COVID! Nu mai sunt om!”

137

Soția lui Benone Sinulescu a povestit că, doar cu o zi înainte de moartea acestuia, cei doi au sărbătorit 40 de ani de la căsătorie. Femeia a ținut să menționeze că artistul nu avea COVID, ci avut o pneumonie.

Soția lui Benone Sinulescu a povestit că artistul a murit acasă, din cauza unei bolii la plămâni.

Loading...

„Nu mai sunt om. Miercuri am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit joi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click!

„Cu operația de carotida nu este că nu am vrut eu să îl operez. Pur și simplu nu s-a putut. Am trimis analizele la toți medicii. Și mi-au spus să îl trec pe tratament, să nu îl supun unui risc, că rămânea pe masa de operație”, a mai spus Elena Sinulescu.

Benone Sinulescu nu s-a simțit bine încă de duminică, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit continuu, decedând joi în jurul orelor 14:50. Artistul avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie care i-a fost fatală.

De altfel, cântărețul a fost internat și în luna iunie, după ce a fost găsit inconștient în casă de către apropiați. Atunci medicii au reușit să îl stabilizeze, a fost chiar şi la o cinică de recuperare.

De această dată, organismul lui Benone Sinulescu a fost prea slăbit, iar medicii nu au mai reușit să facă nimic. Potrivit soției artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăți. Dar de duminică, atunci când au apărut ultimele semne de neputință, starea sa s-a degradat puternic, transmite Antena 3.