Marius Manole returneaza medalia primita de la Iohannis: „Am stat in Piata Victoriei in frig, in ploaie pentru a apara justitia si democratia. Presedintele Romaniei pentru mine este un tradator”

904

Actorul Marius Manole a venit, duminica seara, cu noi explicatii in legatura cu decizia sa de a-i returna lui Klaus Iohannis medalia pe care a primit-o de la presedinte in 2016.

„Am decis sa inapoiez decoratia Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, cu care am fost decorat in 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Presedintelui Romaniei.

Loading...

L-am votat pe presedinte si tin minte noaptea in care a fost ales. Ce mare bucurie era pe strazi ca in sfarsit PSD-ul nu mai putea face rau acestei tari. Urma sa avem un presedinte care tine cu tara. Ghinion. Nu l-am avut.

Am stat in Piata Victoriei in frig, in ploaie pentru a apara justitia si democratia. Cand a plecat Dragnea iarasi am crezut ca am invins. Ghinion, propriul nostru presedinte urma sa ne faca cel mai mare rau. Omul in care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intra in Guvern pe usa din fata, pe covorul rosu. De
asemenea, VREA SA PREIA SI SEFIA COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR, cu alte cuvinte sa refaca comisia Nicolicea& Iordache, de aceasta data chiar cu PNL. Totul sub obladuirea presedintelui Iohannis. Halucinant, nu?

Nu as fi crezut ca intr-o zi va trebui sa protestez din nou, chiar daca datele sunt acum altele. Presedintele Romaniei pentru mine este un tradator. Returnez, asadar, decoratia primita, maine la ora 10:00 la Palatul Cotroceni.

Sunt mandru de realizarile mele si publicul nu poate fi mintit cu decoratii venite din partea celor care nu iubesc tara. Oricum in ultimii ani Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administratia tarii.

ps. Plec sa joc in seara asta RICHARD3, sa mai spui Shakespeare nu e actual…”, a transmis Manole, duminica seara.