Marian Vanghelie, primarul „care este” jupan peste Sectoarele 1 si 5!

7

Fostul primar al Sectorului 5 a ajuns sa controleze din urma cea mai bogata primarie a Bucurestiului, cea din Sectorul 1. Vanghelie a fost surprins in vizita la “Copilul” lui cu niste combinatii. Fostul primar afirmand in diferite cercuri ca acum controleaza complet Primaria 1, dar si cea de la 5.

Loading...

Cel mai bogat sector al Capitalei, 1, il are pe langa primarul vesnic in concediu pe directorul de investitii, Cosmin Marius Fodoroiu, un fel de stat in stat.

Fodoroiu este noul Ioana Costescu (membra de baza a gruparii Chiliman, chiar secretara unitatii, acuzata ca tinea toate “combinatiile” din Primarie), respectiv cel care tine toate socotelile, noul colector al gruparii de la 1.

Fost consilier PSD, crescut de Marian Vanghelie – care ii spune “Copilul meu”, Fodoroiu a fost ridicat de DNA in lotul consilierilor din dosarul gruparii Chiliman pe data de 9 februarie 2016 si dus la declaratii la Ploiesti. Suspect ca toti de acolo de luare de mita.

Cum primarul Tudorache “Concediu” si el cu probleme similare a reusit sa-si negocieze linistea temporara, iata ca si noul Capo de la sectorul 1 a avut si el noroc, iar acum are si un acces complet la tot ce inseamna bugetul Primariei sector 1.

Imaginile interesante, oarecum comice daca nu ar fi totusi o problema ca sectorul 1 este pe mana acestei grupari, au fost realizate pe balconul cabinetului primarului sectorului 1. Vanghelie venise la “Copilul” lui cu niste combinatii, evident, el afirmand in diferite cercuri ca acum controleaza complet Primaria 1, dar si cea de la 5. Ceea ce se vede si din imagini, mai mult decat clar. Ceea ce poate fi in parte adevarat din moment ce Tudorache in campanie a fost finantat si din banii lui Vanghelie.

Citeste mai mult pe cancan.ro