Maia Morgenstern a rabufnit! „Am primit „FIRMANUL de la INALTA POARTA” …ca de nu …unde va stau picioarele, va va sta si capul”! Primaria lui Firea taie 500.000 de lei din bugetul Teatrului Evreiesc

17

Gabriela Firea a bagat in faliment Bucurestiul, iar acum trimite mesaje halucinante catre institutiile culturale. Actrita Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, a publicat, joi, un email prin care Municipalitatea i-a cerut sa prezinte o propunere de reducere cu 500.000 de lei a bugetului institutiei culturale pe care o conduce.

Loading...

In email se arata ca data-limita pentru propunerea de taiere a bugetului e chiar… joi, 20 iunie.

In caz contrar, Directia Generala Economica (DGE) din cadrul Primariei Capitalei va „reduce aleatoriu” suma respectiva, potrivit documentului.

„Firman. Am primit firman de la inalta Poarta….
…ca de nu …unde va stau picioarele, va va sta si capul. Eram fascinata in scoala de formula(rea) asta. Dar….Trebuie sa ai curaj! O dam anonima”, a scris Maia Morgenstern, in postarea in care ataseaza documentul primit de la Municipalitate.

„Avand in vedere NOTIFICAREA Administratorului Public nr. 1251/05.06.2019, la propunerea Ordonatorului Principal de Credite , Administratorului Public si D.G.E. si tinand cont de executia bugetului local al Municipiului Bucuresti la data prezenta, va rugam ca pana maine 20.06.2019, ora 10:00 sa prezentati propunerea de reducere a bugetului pentru anul 2019 in forma tabelara conform clasificatiei bugetare, cu suma de 500.000 lei.

In cazul neprezentarii propunerii de reducere a bugetului conform sumei comunicate, D.G.E va reduce suma din bugetul institutiei dvs. de la un alineat bugetar aleatoriu.
Documente vor fi predate la sediul PMB – DGE, mansarda.

Avem rugamintea sa ne confirmati primirea acestui e-mail si sa ne transmiteti un numar de inregistrare”, se arata in emailul primit de marea actrita.

Recent, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca Bucurestiul se afla in faliment nedeclarat. Edilul sustine ca nu mai poate asigura functionalitatea Capitalei si ca situatia a fost deja comunicata premierului Viorica Dancila.