Ludovic Orban: Suntem pregatiti pentru guvernare! Romania va continua mersul pe un drum corect alaturi de presedintele Klaus Iohannis si de PNL!

5

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Est, de la Constanta, ca liberalii sunt pregatiti pentru guvernare. intr-un atac la adresa Executivului PSD, Orban si-a atentionat colegii ca nu trebuie sa cada in ispita de a lua decizii pe picior si ”de a scoate din joben OUG dupa OUG”.

Loading...

”Romania va continua mersul pe un drum corect alaturi de presedintele Klaus Iohannis si de PNL. Presedintele a aratat ca are forta de a uni toti romanii corecti si cinstiti.

Trebuie sa ne pregatim pentru guvernare si suntem pregatiti pentru guvernare. Trebuie sa facem lucrul asta cu truda, cu modestie, cu smerenie fata de concetateni, astfel incat orice decizie sa garanteze efectele favorabile pentru societatea romaneasca.

Sa nu cadem in ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben OUG dupa OUG, fara niciun fel de studiu de impact. (…)

Avem de dus cea mai importanta campanie, cea pentru alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis a aratat ca este un om caruia nu ii este teama de adversari, a aratat stapanire de sine, caracter, capacitatea de a fi de partea oamenilor.

Campania pe care o avem de dus este decisiva. Presedintele Romaniei da directia tarii, are capacitatea de a uni toate fortele pentru a reusi ca Romania sa se indrepte in directia corecta”, a declarat Ludovic Orban.