Ludovic Orban: Sunt singurul politician care raspunde personal la apelurile telefonice

28

Premierul Ludovic Orban si-a lansat o pagina oficiala de Facebook in care promite ca va „continua sa comunice” cu cetatenii. „Pe langa animarea paginilor personale de pe retelele sociale, pregatesc impreuna cu echipa mea si lansarea unui nou website unde vom putea dialoga pe larg atat despre proiectele noastre deja finalizate sau in derulare, cat si despre cele dedicate urmatorilor ani de Guvernare Liberala”, afirma Orban, conform Aktual24.

„Pentru mine politica a fost intotdeauna despre dialogul cu cetatenii. Nu pot intelege notiunea de reprezentare democratica in absenta unei comunicari permanente cu persoanele care mi-au acordat votul. Am incercat sa respect acest imperativ atat in relatie cu membrii PNL care m-au sustinut de-a lungul timpului pentru functii de conducere in partid, cat si cu votantii care m-au mandatat in repetate randuri sa ii reprezint in forurile democratice ale statului. Se spune adeseori despre mine ca sunt singurul politician care raspunde personal la apelurile telefonice.

Loading...

Numarul meu este in agenda catorva mii de romani din toate zonele tarii. Am cautat sa fiu mereu cat mai aproape de cetateni pentru a ramane conectat la realitatile de la firul ierbii. Si cum poti face asta mai bine decat vorbind direct cu cat mai multe persoane din diverse categorii sociale si profesionale?

Pe langa animarea paginilor personale de pe retelele sociale, pregatesc impreuna cu echipa mea si lansarea unui nou website unde vom putea dialoga pe larg atat despre proiectele noastre deja finalizate sau in derulare, cat si despre cele dedicate urmatorilor ani de Guvernare Liberala.

Va invit, asadar, sa continuam comunicarea si prin intermediul acestor canale pentru a ne asigura ca mesajele noastre ajung la dumneavoastra sub forma corecta, iar reactiile si propunerile pe care ni le veti transmite vor fi receptionate si luate in considerare in actul guvernamental”, este prima postare de pe pagina lui Orban.