Ludovic Orban: PSD a dus impostura si „camata” pentru functii publice la nivel european si trebuie sa inceteze mascarada nominalizarilor penibile si rusinoase pentru Romania!

6

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac dur la adresa PSD si a premierului Dancila. „Tentativa candidatului PSD la functia de Comisar european, Rovana Plumb, de a acoperi o situatie de conflict de interese prin stingerea unui imprumut luat de la o persoana fizica cu doua apartamente la schimb, este un gest scandalos care arunca asupra Romaniei anatema unor politicieni obisnuiti cu camata pentru functii publice.

Loading...

Premierul Viorica Dancila trebuie sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb care a facut deja prea mult rau Romaniei la nivel european. incercarile disperate ale candidatului PSD de a iesi din situatia de conflict de interese cu un troc facut peste noapte ca la camatari nu au reusit sa pacaleasca pe nimeni.

Mai mult, solutia de intelegere amiabila la care a recurs Rovana Plumb cu creditorul sau doar intr-o situatie reclamata de conflict de interese a intarit lipsa de transparenta si de onestitate a candidatului PSD.

Cerem imperativ premierului Viorica Dancila sa faca o noua nominalizare cu acordul Presedintelui Klaus Iohannis si cu respectarea conditiilor legale de audiere a candidatului propus in Parlamentul Romaniei.

Viorica Dancila si PSD trebuie sa inceteze imediat mascarada nominalizarilor pentru functia de Comisar european care afunda si mai mult Romania la nivel european si sa evite o noua propunere penibila si rusinoasa pentru Romania”, spune Orban.