Ludovic Orban: PNL va acorda tichete de vacanta si angajatilor din mediul privat, nu doar bugetarilor!

8

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca este o discriminare faptul ca doar angajatii din sectorul public primesc vouchere de vacanta si anunta ca PNL a initiat un proiect de lege prin care si cei din mediul privat sa primeasca vouchere de vacanta.

Loading...

„In ceea ce priveste atitudinea fata de sectorul public, vreau sa fac o diferenta foarte clara. PNL respecta activitatea oricarui profesor, medic, politist, judecator, functionar public care isi face meseria, care e competent, care serveste interesul public si care actioneaza in conformitate cu misiunea si cu prevederile legale ale institutiei in care isi desfasoara activitatea (…). Niciun functionar care isi face treaba nu este in pericol. Politicile publice orice partid le implementeaza prin intermediul functionarilor publici. Ceea ce ne dorim este ca angajatii din mediul privat sa beneficieze cu adevarat de recunoastere, de un tratament firesc si sa nu existe o discriminare pozitiva pe care sa o faci pentru angajatii din sectorul public numai din ratiuni de natura electorala, asa cum a facut PSD-ul si intotdeauna sa stii sa mentii echilibrele”, a afirmat miercuri seara Orban la Realitatea TV.

El a adaugat ca PNL a initiat un proiect de lege in care si angajatii din mediul privat sa poata beneficia de tichetele de vacanta.

„Avem proiect de lege in care sa stabilim un regim de deductibilitati, astfel incat si angajatii din mediul privat sa poata sa beneficieze de aceste vouchere de vacanta de care beneficiaza cei din sectorul public. Noi nu avem nimic impotriva voucherelor de vacanta”, a precizat liderul liberal.