Ludovic Orban, mesaj pentru liberali: Cine absenteaza de la voturile importante din Parlament se situeaza in afara partidului! Parlamentarii PNL au interzis la deplasarile in strainatate!

4

Parlamentarii PNL nu au voie sa absenteze de la niciun vot important in perioada urmatoare, iar deplasarile in strainatate vor fi anulate cel putin pana in 20 octombrie, a decis, marti, Biroul Executiv al partidului, au declarat surse liberale pentru News.ro.

Loading...

Conform acestora, presedintele PNL, Ludovic Orban, a avertizat ca cine absenteaza se situeaza in afara partidului.

Viorica Dancila a anuntat, luni seara, ca saptamana viitoare va cere in Parlament votul de incredere pentru Guvern.

Bogdan Chirieac, „analist” apropiat de conducerea PSD, anunta ca este posibil ca mai multi parlamentari din PNL si din alte partide sa se „imbolnaveasca” subit pentru a nu fi prezenti in ziua votului.

„PSD are majoritate in Senat. Va fi o prima etapa de rupere a ALDE. Multi senatori ALDE se vor alatura lui Teodor Melescanu. Din grupul de 20 de parlamentari ALDE, se asteapta ca cel putin zece, daca nu 12 parlamentari sa se alature PSD. Nu in sensul ca vor intra in acest partid, ci ca vor sprijini PSD in Parlament. Cred ca lucrul acesta o determina si pe doamna Dancila sa mearga, saptamana viitoare, in Parlament pentru restructurare.

In cazul acesta, are nevoie de jumatate + 1 din numarul voturilor celor prezenti, nu din majoritatea calificata, deci nu are nevoie de 233 de voturi. Daca vor fi mai fi parlamentari bolnavi sau plecati – si ar putea sa fie si de la PNL, UDMR, grupul minoritatilor nationale – este posibil ca doamna Dancila sa-si restructureze Guvernul in Parlament, absolut democratic”, a declarat Chirieac la Antena 3.

Viorica Dancila a anuntat, luni seara, ca saptamana viitoare va cere in Parlament votul de incredere pentru Guvern.