Ludovic Orban: Guvernul Dancila este minoritar! Vom depune motiunea de cenzura cand vom avea peste 233 de semnaturi!

6

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca motiunea de cenzura va fi depusa de catre liberali atunci cand partidul va avea garantia a 233 de voturi necesare trecerii motiunii.

Loading...

„Vom depune motiunea de cenzura cand vom avea peste 233 de semnaturi, ca o garantie a unei majoritati clare in sustinerea motiunii de cenzura. Este necesara aceasta masura de precautie, pentru ca opozitia are la dispozitia sa o singura motiune de cenzura pe sesiune parlamentara, un singur glont pe teava si trebuie ca aceasta unica motiune de cenzura pe sesiune parlamentara sa fie folosita atunci cand exista cea mai mare sansa pentru ca motiunea de cenzura sa fie adoptata”, a afirmat Ludovic Orban, luni, la Parlament.

Liderul liberalilor a adaugat ca Guvernul Dancila este unul minoritar si nu se mai bucura de sprijin majoritar in Parlament.

„Incepand de astazi, Guvernul Dancila este un Guvern minoritar care nu mai are sprijin majoritar in Parlament. Evident ca alegerile pentru Parlamentul European au aratat clar ca acest Guvern nu mai are nicio legitimitate sa guverneze, pentru ca nu mai este sprijinit de cetateni. Iar astazi, si la nivelul Parlamentului, Guvernul Dancila nu mai beneficiaza de sprijinul unei majoritati parlamentare. Sigur ca, daca ar avea bun simt, decenta si respect fata de cetateanul roman si de vointa exprimata de cetateanul roman, premierul Dancila ar trebui sa-si depuna demisia, iar PSD sa plece de la guvernare”, a completat Orban.