Ludovic Orban, despre protestele anti-masti: Unii parca nu-si iubesc copiii

9

Guvernul nu are de gand sa renunte la obligativitatea purtarii mastii in scoli. Premierul Ludovic Orban a explicat sambata ca este o masura de protectie sustinuta de marea majoritate a parintilor.

Premierul Orban a fost intrebat despre protestele anti-masti care au avut loc sambata la Bucuresti si in alte cateva orase din tara si a comentat ca „exista unii care parca nu isi iubesc copiii”.

Loading...

„Noi am testat acest lucru si majoritatea zdrobitoare a parintilor sustin obligativitatea portului mastii, iar pentru noi, care suntem responsabili in scoala sa luam toate masurile pentru a impiedica raspandirea virusului, noi am luat aceasta masura si o sustinem. Imi pare rau ca exista unii care parca nu isi iubesc copiii”, a spus Orban.

Acesta a adaugat: „Portul mastii si celelalte masuri pe care le-am luat la scoala, masuri de protectie sanitara, au rostul de a pazi copiii de virus. Sigur ca nu putem controla ce se intampla in afara scolii, nu putem controla ce se intampla in familii. Daca exista parinti care vin cu astfel de idei … stiu, am vazut ca a fost si in Bucuresti un protest cu o suta si ceva de persoane. Din pacate, unii parinti au venit si cu copiii si nu purtau masca. imi pare rau ca exista astfel de tendinte. Este necesara aceasta masura si este o masura care are rostul de a apara sanatatea copiilor”.