Ludovic Orban da cartile pe fata! „Nu voi demisiona pentru anticipate! Nu plec de pe campul de lupta! Este un subiect fals”

6

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca nu a existat in nicio dezbatere din PNL si cu presedintele Klaus Iohannis varianta ca el sa-si depuna mandatul in vederea declansarii alegerilor anticipate, mentionand ca nu pleaca “de pe campul de lupta”.

Loading...

“A existat o intreaga dezbatere. Aceasta varianta nu a fost analizata nici in partid, nici in dezbaterile dintre partid si presedintele Romaniei. Este un subiect fals. Presedintele Romaniei a fost intrebat pe tema aceasta si a dat un raspuns. Pentru mine perpetuarea unor astfel de teme, care pornesc de la niste fake news-uri, stiri false, niste minciuni, s-au inventat stirile astea… (…) in general, nu plec de pe campul de lupta. Sunt un om care, atunci cand m-am angajat sa fac ceva, fac tot ce depinde de mine sa realizez obiectivele pe care m-am angajat sa le duc la bun sfarsit. Daca reusim sa realizam ce ne-am propus cu actualul Parlament, in mod clar, si ei (cei de la PSD – n.r.) nu depun motiune, oricat de tare i-am deranja cu deciziile pe care le luam, inseamna ca luam masuri bune pentru Romania”, a afirmat Orban, intrebat la B1 Tv daca este dispus sa-si depuna mandatul de premier pentru a ajunge la alegeri anticipate.

El a mai spus ca ipoteza demisiei nu a fost luata in calcul.

“Am mai raspuns la aceasta intrebare. Aceasta ipoteza nu am luat-o in calcul. Practic, noi am facut tot efortul de coagulare a tuturor fortelor politice pentru a da jos guvernul PSD, ne-am asumat raspunderea sa guvernam. Sigur ca preferinta noastra sunt alegerile anticipate si astazi, daca am putea ajunge la alegeri anticipate, am face tot ce depinde de noi sa ajungem la alegeri anticipate, sigur, fara a crea o criza politica gratuita, care sa nu ne ofere o minima garantie ca putem ajunge la alegeri anticipate”, a adaugat Orban.