Ludovic Orban, avertisment pentru Ben Oni Ardelean care i-a jignit pe jurnalisti: „A fost un accident. A doua oara nu voi mai accepta”

4

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat reactia liberalului Ben Oni Ardelean care a avut o iesire necontrolata si i-a facut „nesimtiti” si „tupeisti” pe jurnalisti.

Loading...

„Este un comportament in totala contradictie cu atitudinea noastra fata de mass media. PNL intotodeauna a respectat activitatea jurnalistilor. il cunosc pe Ben Oni Ardelean, a avut intotdeauna relatii bune cu jurnalistii, a fost un accident, cred ca era suparat din alte motive”, a spus Ludovic Orban la Digi24.

Orban a adaugat ca l-a sunat pe Ardelean si i-a cerut sa prezinte scuze jurnalistilor fata de care a avut aceasta iesire.

„si-a cerut imediat scuze de la toti jurnalistii”, a spus el.

„I-am atras atentia ca e un comportament netipic, pentru noi, ca partid, noi intotdeauna am avut respect pentru mass media, am incercat sa sustinem mass media. E destul ca ii trateaza cu aroganta si superioritate altii, eu nu ma astept din partea niciunui reprezentant al PNL la un asemenea comportament. O data accept asa ceva, a doua oara nu voi mai accepta asa ceva, vor urma sanctiuni”, a adaugat el.

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a facut, miercuri dimineata, „nesimtiti” si „tupeisti” pe jurnalistii care au vrut sa asiste la discutiile din comisiile reunite de politica externa si chiar i-a amenintat ca le ridica acreditarea de la Parlament, pentru ca au cerut sa fie prezenti in comisie in momentul in care aleşii discutau despre declaratia comuna a Parlamentului privind situatia din Republica Moldova.

„in momentul in care cu tupeu si nesimtire veniti si cereti sa dam un vot fara cvorum si cereti sa dam un vot in momentul in care eu, ca presedinte de sedinta, nu consimt ca trebuie sa incep sedinta, in momentul repectiv este tupeu si nesimtire”, a spus Ardelean.