Ludovic Orban: Alegerile anticipate urmaresc acest obiectiv, de a oferi romanilor puterea

9

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, inainte de inceperea audierilor in comisiile parlamentare a ministrilor propusi ca obiectivul principal al PNL este declansarea alegerilor anticipate prin respingerea in Parlament a investiturilor.

Orban spune ca, prin alegerile anticipate, romanii vor avea din nou ”puterea in mana”.

Loading...

”Partidul National Liberal urmareste prin declansarea procedurii de anticipate sa dea din nou puterea in mana romanilor, sa oferim romanilor ocazia de a-si exprima votul, de a participa la deciza privitoare la directia la care trebuie sa se indrepte Romania. Tot calendarul si toate procedurile aferente declansarii alegerilor anticipate urmaresc doar acest obiectiv, si anume acela de a oferi romanilor puterea, astfel incat romanii sa aleaga un Parlament onest, corect, cinstit, care sa reprezinte cu adevarat ceea ce isi doresc romanii de la puterea publica, de la Parlament si de la Guvern”, a spus premierul desemnat Ludovic Orban, citat de stirileprotv.

Liderul PNL a mai spus ca pe liberali nu ii intereseaza votul in urma audierilor din comisiile parlamentare, deoarece acesta ”este viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament fata de optiunile actuale ale cetatenilor”.

”Audierile din comisie, sigur ca se deruleaza in niste conditii politice, care sunt rezultatul alegerilor din 2016 si asa cum v-am spus si la audierile anterioare ultimii care pot sa judece candidatii nostri de ministri si guvernarea actuala sunt parlamentarii PSD. Ca atare, indiferent cum vor vota parlamentarii PSD, pentru mine este important ca ministrii din echipa pe care o conduc sa prezinte ce au facut, cum au reparat gravele disfunctionalitati si marele nedreptati care existau in diverse domenii de activitate si sa prezinte viziunea Partidului National Liberal, privitor la solutiile pentru fiecare domeniu de activitate. Nu ne intereseaza votul in comisii, pentru ca votul in comisii este viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament fata de optiunile actuale ale cetatenilor, care s-au manifestat clar, limpede in cursul anului electoral 2019 – an in care Partidul National Liberal a castigat alegerile pentru Parlamentul European”, a mai spus el.